Μενού
  • Α-
  • Α+

Αμέσως μετά την πρεμιέρα της νέας του σειράς Super Mammy στον ΑΝΤ1 ο Μάρκος Σεφερλής βρέθηκε στο στόχαστρο με τα αρνητικά σχόλια να πέφτουν βροχή για ορισμένα αστεία που ακούστηκαν στο πρώτο επεισόδιο. 

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Κακλέας: «Προτιμώ να σκηνοθετήσω το "Βαθύ λαρύγγι" από τον Σεφερλή» - Τι είπε για τον Αρη Σερβετάλη

Πριν λίγες ημέρες ο ίδιος είχε δώσει τη δική του απάντηση σε όσα είχαν ακούστηκαν μέσα από το προφίλ του στο Instagram και το ίδιο έκανε και σήμερα Μεγάλη Τετάρτη (20/4) με νέο βίντεο που ανέβασε πάλι στο Instagram.

«Έτσι, παιδιά, μαζευτείτε πολλοί και χτυπάτε όλοι μαζί. Έχετε καταλάβει ότι ο Σεφερλής δεν νικιέται εύκολα, γιατί έχει δίπλα του όλον αυτόν τον κόσμο που τον αγαπάει και τον στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, ο οποίος έχει ένστικτο και καταλαβαίνει ποιοι είναι οι ψεύτες και οι υποκριτές. Όπως καταλαβαίνει για ποιον λόγο γίνεται όλο αυτό το παιχνίδι και από ποιον υποκινείται. Σας λέω, λοιπόν, ότι εγώ παραμένω εδώ, κάνοντας τον κόσμο να γελάει και να βλέπει τη ζωή με αισιοδοξία μέσα από τη δουλειά μου και έξω από αυτήν.

https://www.instagram.com/tv/Ccky-iPjzeX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τώρα, φιλαράκια μου, απευθύνομαι σε εσάς. Θα είμαι πάντα εδώ, το γέλιο σας, θα είμαι πάντα δίπλα στο δάκρυ σας, το οποίο πάντα θα προσπαθώ να κάνω γέλιο με τον δικό μου τρόπο. Ξέρετε εσείς. Καλό Πάσχα σε όλους, με αγάπη», είπε χαρακτηριστικά ο Μάρκος Σεφερλής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA