Μενού
  • Α-
  • Α+

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ και μάλιστα, έχουν σταματήσει να το κρύβουν εδώ και καιρό.

Διαβάστε ακόμη: Δέσποινα Βανδή: «Γλέντι» στο Twitter με το ακραίο photoshop σε κέντρο που θα εμφανιστεί

Το ζευγάρι περνά μαζί το Πάσχα στο Πήλιο και η Δέσποινα Βανδή ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram δύο κοινές τους φωτογραφίες αγκαλιά όπου δείχνουν πιο ερωτευμένοι και χαρούμενοι από ποτέ.

Η τραγουδίστρια ευχήθηκε «χρόνια πολλά με αγάπη και χαρές» σε φίλους και followers, ενώ ένα από τα hashtags που σίγουρα μόνο απαρατήρητο δεν μπορεί να περάσει είναι το «mylove». Μάλιστα, λίγα λεπτά αργότερα ανέβασε και ένα story που απεικονίζεται ο σύντροφός της «επί τω έργω», γράφοντας «Κρήτη και στο βουνό των Κενταύρων».   

Τις προηγούμενες ημέρες Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης είχαν ταξιδέψει στην Κύπρο με την κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» του ΑΝΤ1 να τους εντοπίζει στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, όμως και οι δύο ήταν φειδωλοί στις δηλώσεις τους. 

https://www.instagram.com/p/Ccu3Ls-Mh5N/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA