Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο Χάρης Βαρθακούρης και μέσα από stories στο προφίλ του στο Instagram ενημέρωσε τους φίλους και followers του για ποιο λόγο είναι εκεί, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Παλιοσπύρου: To μήνυμα στήριξης από τον Βασίλη Μπισμπίκη στο Instagram

Ο Χάρης Βαρθακούρης αποκάλυψε πως χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργείο στα πόδια του ύστερα από ένα σοβαρό ατύχημα που είχε με ηλεκτρικό πατίνι πριν από μερικές εβδομάδες όπου έπαθε ρήξη μηνίσκου και στα δύο γόνατα.

Βέβαια, παρά την ταλαιπωρία του ο ίδιος δεν έχασε το χιούμορ του αφού στο story που ανέβασε, «παραδέχτηκε» πως έβαλε και λίγο υαλουρονικό αν και το φίλτρο που χρησιμοποίησε για να επιτύχει το τέλειο αποτέλεσμα, ώστε να πείσει τους followers του έλεγε τα αντίθετα. 

Πάντως, προκειμένου να είναι σίγουρος 100% ότι  δε θα γίνουν παρεξηγήσεις, ο Χάρης Βαρθακούρης ανέβασε άλλο ένα story όπου τόνισε πως δεν έβαλε υαλουρονικό, αλλά χρησιμοποίησε φίλτρο.

«Επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια μου και επειδή μπορεί να πιστέψει κανείς ότι κάτι έκανα στο πρόσωπό μου φίλτρο ήταν», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA