Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Όλα Γκουντ. Ο πρωταθλητής kick boxing μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σύντροφό του, Μαρία, για τη γνωριμία τους, αλλά και την εγκυμοσύνη της.

«Είδα πολλά πηγαία καλά χαρακτηριστικά, επένδυσα πολύ χρόνο και ενέργεια. Ήμασταν εντελώς διαφορετικοί. Η γνωριμία μας ήταν λίγο ιδιαίτερη γιατί την είχα δει κάποιες φορές σε ένα μέρος που δούλευε και πήγαινα εγώ και της ζήταγα μία μπάλα παγωτό χωρίς ζάχαρη και μετά έφευγα. Την είδα μια μέρα στο Facebook και της έστειλα μήνυμα για τα γενέθλιά της και μετά μου έστειλε και εκείνη στη γιορτή μου και έτσι κάποια στιγμή βρεθήκαμε από κοντά», αποκάλυψε ο Μιχάλης Ζαμπίδης για τη γνωριμία με τη σύντροφό του. 

Σχετικά με την εγκυμοσύνη της συντρόφου του, ο Μιχάλης Ζαμπίδης δήλωσε: «Δεν γνωρίζουμε τα φύλα των διδύμων και η Μαρία δεν θέλει να το ξέρει καθόλου. Όταν μάθαμε για τα δίδυμα πετάξαμε από τη χαρά μας. Τον επόμενο μήνα γεννάμε κιόλας. Θα παντρευτούμε με την εγκυμοσύνη, γιατί προέκυψαν κάποια προβλήματα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA