Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μυριέλλα Κουρεντή είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του φετινού Survivor, όχι μόνο για τις επιδόσεις της στους στίβους μάχης, αλλά για τη σχέση που ανέπτυξε μέσα στο παιχνίδι με τον Γιώργο Κατσαούνη και το φιλί που αντάλλαξαν. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και εξήγησε τους λόγους, για τους οποίους νιώθει πως αδικήθηκε, ενώ μίλησε και για τη συνολική της εμπειρία από το Survivor.

Διαβάστε ακόμη: Μυριέλλα Κουρεντή - Survivor: «Αυθόρμητο το φιλί με τον Γιώργο Κατσαούνη - Νόμιζα ότι δε γράφουν οι κάμερες»

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα που τη δυσαρέστησαν. «Αισθάνθηκα αδικημένη μέσα στο παιχνίδι. Δεν προκάλεσα κακό σε κάποιον και τελικά, χρησιμοποιήθηκα. Πολλοί βγήκαν και μίλησαν για να με προστατεύσουν, γιατί αντιλαμβάνονταν ότι ο χαρακτήρας μου δεν μπορούσε να βγει μέσα σε τρεισήμισι ώρες επεισοδίου», δήλωσε αρχικά.

«Ακούστηκαν πολλά πράγματα, τα οποία δεν ίσχυαν. Όπως ότι είχα σχέση έξω και τον κεράτωνα, ότι είμαι έγκυος και περνάω καυτές νύχτες με τον Κατσαούνη. Το μόνο που είχε συμβεί ήταν ένα φιλί. Ήταν απαράδεκτο», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Η Μυριέλλα Κουρεντή αναφέρθηκε επίσης, και στα αρνητικά σχόλια που άκουσε για την καταγωγή της. «Ήταν άσχημο και ρατσιστικό να γράφουν για την καταγωγή μου διάφορα. Αν ήμουν από την Αλβανία, θα ήμουν πολύ περήφανη για την καταγωγή μου. Είμαι από την Ελλάδα, όμως», εξήγησε η ηθοποιός και πρόσθεσε κλείνοντας: «Ο μπαμπάς μου είναι από την Αθήνα και η μαμά μου από την Κρήτη. Η μαμά μου ξέρει ποιο είναι το παιδί της».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA