Μενού
  • Α-
  • Α+

Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση άνοιξαν τις πόρτες της έπαυλής τους στην Καλλιτεχνούπολη και... διαφήμισαν τα τέσσερα σαλόνια τους, το τζακούζι, τη βιτρίνα με τα βραβεία, τις γούνες και τα... λαμέ κοστούμια. Το ζευγάρι υποδέχτηκε τη δημοσιογράφο του ALPHA μουσικά με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου να τραγουδά «Happy Day». 

Διαβάστε ακόμη: Μαυρίκιος Μαυρικίου: Η Ναταλία Γερμανού απαντά στη δήλωση για την παρουσιάστρια που ζήτησε 12.000 ευρώ

Στη συνέχεια Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση, έδειξαν τα τέσσερα σαλόνια όπου κυριαρχεί το χρυσό. Έδειξαν τον καναπέ που προτιμούν να κάθονται «γιατί μας ταιριάζει επειδή είναι σαν θρόνος». Σύστησαν τον σκύλο τους τον Μίμη που έχει πάρει το όνομά του από τον «νονό» του Μίμη Πλέσσα. «Το πιο σημαντικό σημείο για εμένα είναι αυτή η βιτρίνα που έχω μέσα 30 ευρωπαϊκές διακρίσεις σε διαγωνισμούς μουσικής και τη δείχνω γιατί βλέπω δημοσιεύματα “ποιος είναι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου που ασχολούμαστε μαζί του”», ανέφερε. 

Η έπαυλη έχει συναγερμό σε κάθε δωμάτιο και «ιδιαίτερα στην γκαρνταρόμπα που έχει πολλές γούνες». «Το δωμάτιο με τα ρούχα είναι ο ναός μου και το πιο καλά φυλασσόμενο μέρος του σπιτιού» λέει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στην κάμερα και δείχνει τα animal print πουκάμισα. Επίσης άνοιξε την ντουλάπα για να δείξει τις γούνες που «είναι για όλα τα χρώματα». «Έχω 4 ντουλάπες με παντελόνια και τα τακτοποιώ σχολαστικά», σημείωσε. Σε άλλο δωμάτιο έχει... λαμέ κοστούμια «επειδή δεν χωρούσαν στο dressing room». Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση δείξανε το τζακούζι που είχαν... στολίσει μια σαμπάνια με δύο ποτήρια.«Δεν ήρθε η ώρα να μας δείτε στο τζακούζι» ανέφερε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA