Μενού
  • Α-
  • Α+

Η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου, η οποία έχει καταθέσει μήνυση κατά του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου, κατηγορώντας τον ότι τη βίασε το 2010 βγήκε - μέσω τηλεφώνου - στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», θέλοντας να ξεκαθαρίσει εάν κατέθεσε καταγγελία ή όχι για τη συγκεκριμένη υπόθεση και στο ΣΕΗ, ενώ τόνισε πως ο Σωτήρης Χατζάκης την εξέθεσε. 

Διαβάστε ακόμη: Έλενα Αθανασοπούλου: «Μήνυσα τον Κώστα Κωστόπουλο για βιασμό - Ήμουν στο αυτοκίνητο και ήταν από πάνω μου»

«Το θέμα μου δεν είναι με τον κύριο Μπιμπίλα. Το ΣΕΗ κάνει πάρα πολύ καλά τη δουλειά του, να το ξεκαθαρίσω αυτό,. Βεβαίως και δέχομαι ότι ο κύριος Μπιμπίλας δεν γνώριζε και δε μπορούσε να μου δώσει οποιοδήποτε τηλέφωνο. Το θέμα μου είναι με τον κύριο Χατζάκη, ο οποίος χωρίς να ξέρει την υπόθεση, βγήκε στον αέρα του Πρωινού και με εξέθεσε λέγοντας τα χίλια μύρια, ότι δεν έχω απευθυνθεί στο ΣΕΗ, ότι δεν έχω στοιχεία. Αυτό, σε μια τέτοια σκληρή υπόθεση, σε μια ποινική υπόθεση που είναι πριν το φόνο, ε, δεν το δέχομαι να βγαίνουν και να λένε ότι δεν πήγα στο ΣΕΗ. Ποιος γνωρίζει τι κινήσεις κάνω;», αναρωτήθηκε η Έλενα Αθανασοπούλου.

«Τόνισε δε στη συνέχεια πως «Είμαι με τον κύριο Μπιμπίλα. Ήθελα να το ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Σπύρο Μπιμπίλα, είναι μαζί μου. Απλά ήθελα να το ξεκαθαρίσω ότι βγήκε ο κύριος Χατζάκης και μίλησε χωρίς να γνωρίζει. Η παρέμβασή μου ήταν για τον κύριο Χατζάκη». 

«Δεν μπορείς να βγαίνεις έτσι στον αέρα και να λες ότι δεν υπάρχει καταγγελία στο ΣΕΗ, ενώ έχω κάνει μήνυση. Δεν επιτρέπεται αυτό. Και θα ρωτήσω και τον δικηγόρο μου αν μπορώ να κινηθώ νομικά πάνω σε αυτό. Δεν έχω να πω κάτι άλλο», είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Αθανασοπούλου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA