Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα τελευταία χρόνια ο Πασχάλης Τερζής έχει τραβηχτεί από τις μουσικές σκηνές και τα φώτα της δημοσιότητας, επιλέγοντας να κάνει ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις.

Διαβάστε ακόμη: Πασχάλης Τερζής: Πέρασε μία περιπέτεια, έκανε εγχείρηση και είναι καλά λέει η Εύη Δρούτσα

Τη Δευτέρα (9/5) ο Πασχάλης Τερζής έδωσε το «παρών» σε φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου των βετεράνων του Ηρακλή και της Νίκης Πολυγύρου στην πρωτεύουσα της Χαλκιδικής και στο τέλος του, ο αγαπημένος τραγουδιστής φωτογραφήθηκε με παίκτες των δύο ομάδων. 

Η ομάδα Νίκη Πολυγύρου δημοσίευσε στη σελίδα της στο Facebook τις φωτογραφίες μαζί του με τον Πασχάλη Τερζή να κρατάει μπαστούνι και να μοιράζει χαμόγελα. 

«ΝΙΚΗ Παλαίμαχοι - Ηρακλής Θεσσαλονίκης: Φιλική αναμέτρηση έδωσαν οι παλαίμαχοί μας, με την ομάδα του Ηρακλή, στη Λακκιά Θεσσαλονίκης, ενώ με την παρουσία του τίμησε την συνάντηση ο ανυπέρβλητος Πασχάλης Τερζής.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FOfficialFCN%2Fposts%2F666144178041750&show_text=true&width=500

Τα δυο ιστορικά σωματεία Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης διατηρούν άριστες σχέσεις, σε όλη τη διάρκεια της μακρόχρονης ιστορίας τους, με δεσμούς που κρατάνε περισσότερα από 70 χρόνια και αυτό επιβεβαιώθηκε με ακόμα μια φιλική αναμέτρηση», ανέφερε μεταξύ άλλων η λεζάντα της ανάρτησης της ομάδας. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA