Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε - μεταξύ άλλων - το απόγευμα της Τετάρτης (11/5) στην εκπομπή «Κυψέλη» για τον λόγο που ξεκίνησε ψυχοθεραπεία στο παρελθόν.

Διαβάστε ακόμη: Από το OPEN στο MEGA: Η κούρσα «αστραπή» της Μπέττυς Μαγγίρα για να μιλήσει στην Ελένη Μενεγάκη

«Μου ήρθαν όλα μαζί, πολλές αλλαγές μαζί, γι’ αυτό ξεκίνησα ψυχοθεραπεία, αλλά είναι μία διαδικασία που δεν τελειώνει ποτέ. Είναι δύσκολη, χρήσιμη κι απαραίτητη. Όταν ξεκίνησα την ψυχοθεραπεία πήγα πολύ ενοχικά γιατί πήγα και είπα "έχω πρόβλημα". Ένιωθα ότι φταίω για τα πάντα. Είμαι πολύ αυστηρός με τον εαυτό μου γενικά. Στην πρώτη μου συνεδρία ήμουν προβληματισμένος, αλλά άργησα να μπω σε συναίσθημα γιατί ήμουν κάπως παγωμένος από τα πράγματα», είπε αρχικά ο frontman των Onirama..

«Νομίζω είναι ο δεύτερος άξονας για τον οποίο πήγα στον ψυχολόγο, το ότι είμαι πατέρας, γιατί ταυτίστηκε λίγο με τη γέννηση του πρώτου παιδιού. Τα παιδιά είναι μεγάλη ευθύνη και με τον ερχομό του γιου μου κατάλαβα ότι πρέπει πριν να λύσω τα θέματά μου για να μην τα περάσω στα παιδιά μου.

Τώρα νιώθω αρκετά καλά, έχουν αλλάξει πάρα πολλά δεδομένα οπότε νιώθω ότι αναπροσδιορίζω τον εαυτό μου και θεωρώ ότι έχω βρει ένα δρόμο και μία κατεύθυνση που μου ταιριάζει περισσότερο και μακροπρόθεσμα θα λειτουργήσει καλύτερα και για τη δική μου ψυχή και των γύρω», κατέληξε ο Θοδωρής Μαραντίνης. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA