Μενού
  • Α-
  • Α+

Αγώνα δρόμου έκανε η Μπέττυ Μαγγίρα το μεσημέρι της Τετάρτης (11/5) για να βρεθεί από το πλατό της πρωινής εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» που παρουσιάζει καθημερινά στο Open στο πλατό της «Ελένης» στο Mega. 

Διαβάστε ακόμη: Η μεγάλη μάχη των τηλεοπτικών μαγείρων ενόψει της νέας σεζόν

Να θυμίσουμε πως η πρωινή εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα τελειώνει στη 1 το μεσημέρι με τα στούντιο να είναι στο Κορωπί, ενώ η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ξεκινάει στη 1.30 και συνήθως ο καλεσμένος της ημέρας εμφανίζεται κάπου στα μισά της εκπομπής κατά τις 2.15 με 2.30 και βγαίνει από στούντιο στο Γέρακα. 

Η Μπέτυ Μαγγίρα μίλησε - μεταξύ άλλων - για το πώς διαχειρίστηκε την απώλεια της μητέρας της που έφυγε από τη ζωή πριν λίγο καιρό, αλλά και για τη σχέση της με τον επί είκοσι χρόνια σύζυγό της. 

«Όλα μας έχουν συμβεί φέτος. Μόνο δύο πράγματα δε μας έχουν τύχει φέτος, εξωγήινη εισβολή και ηφαίστειο. Το πιο δύσκολο για μένα ήταν η απώλεια της μητέρας μου που είναι πάρα πολύ δύσκολο να το διαχειριστείς. Ήταν κάτι που το περιμέναμε, αλλά δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς. Και δεν ήθελα ούτε να βγω και να πλαντάξω στο κλάμα, γιατί κάνω μια δουλειά εκεί και ο κόσμος με βλέπει γιατί προσφέρω χαρά. Χαρά θέλετε; Χαρά θα σας δώσουμε!», εξήγησε η Μπέττυ Μαγγίρα. 

Πρόσθεσε δε πως «Ίσως επειδή υπήρχε το διάστημα που η μητέρα μου ήταν άρρωστη, με βοήθησε να το βιώσω λίγο νωρίτερα πριν συμβεί το γεγονός. Την είχα πενθήσει τη μητέρα μου κατά κάποιον τρόπο».

Τέλος, αναφερόμενη στον γάμο της με τον Δημήτρη Μάζη, η Μπέττυ Μαγγίρα είπε πως «Είμαστε 20 χρόνια μαζί με τον άντρα μου, ούτε και εγώ δεν το πιστεύω. Όλα έχουν να κάνουν με την επικοινωνία του ζευγαριού, είναι λίγο και η χημεία. Όταν το βρεις και έχετε ωραία επικοινωνία, ποιος να το χαλάσει. Είμαι πιο συνειδητοποιημένη, πιο αποφασισμένη, ξέρω τι θέλω και πώς να το πετύχω. Θέλω να περνάω καλά, η ζωή είναι μικρή, θέλω να ρουφήξω τη ζωή».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA