Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Μίχαελ Μπεν Ντάβιντ, ο οποίος εκπροσωπεί το Ισραήλ και στον αποψινό Β΄ Ημιτελικό της Eurovision θα ανέβει στη σκηνή του Pala Olimpico και με το τραγούδι Ι.Μ. Θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τον τελικό του διαγωνισμού, επιφύλασσε μία έκπληξη στον αγαπημένο του. Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» λίγο πριν από τη μεσημεριανή πρόβα, έκανε πρόταση γάμου στον σύντροφό του, Ρόε Ραμ.

Διαβάστε ακόμη: Eurovision 2022: Απόψε ο Β' Ημιτελικός με την Κύπρο και το «Ela» - Ολα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Μάλιστα δημοσίευσε στο Instagram και μία φωτογραφία με τις βέρες που αντάλλαξε με τον σύντροφό του

https://www.instagram.com/p/CdabaDmDoD8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Μαντέψτε ποιος παντρεύεται», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας. Σύμφωνα, μάλιστα, με την εκπομπή «Super Κατερίνα» οι βέρες του ζευγαριού είναι από γνωστό οίκο και είναι ιδιαίτερα ακριβές.

Ο γνωστός ερμηνευτής -και σταρ στη χώρα του- πριν από την αναχώρησή του για την Ιταλία είχε ανεβάσει μια σέλφι με τον σύντροφό του αναφέροντας: «Πετώντας για το Τορίνο και αποχαιρετώντας τον αγαπημένο μου. Είμαι τρελά ενθουσιασμένος και υπόσχομαι να απολαύσω αυτήν την εμπειρία και να μας εκπροσωπήσω με τον πιο επαγγελματικό, αξιοπρεπή και διασκεδαστικό τρόπο. Είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο!».

https://www.instagram.com/p/CdBLM4UNdNP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA