Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ανδρομάχη Δημητροπούλου που εκπροσώπησε φέτος την Κύπρο στην Eurovision, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό, επέστρεψε στην Ελλάδα και έκανε τις πρώτες της δηλώσεις. Η νεαρή τραγουδίστρια έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους που την περίμεναν στο αεροδρόμιο και μίλησε για την εμφάνισή της, την εμπειρία της στον διαγωνισμό, αλλά και τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε, καθώς και στην καυστική δήλωση του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Διαβάστε ακόμη: Απίστευτο σχόλιο από τον Ανδρέα Μικρούτσικο για την Ανδρομάχη: «Κάθε τραγουδίστρια όταν είναι αδιάθετη έχει τονική αστάθεια»

Σε ερώτηση για την εμπειρία στην Eurovision, η τραγουδίστρα της Κύπρου ανέφερε: «Αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα, πάρα πολύ γεμάτη! Θα το ξανακάναμε 100 φορές και είμαστε πραγματικά πάρα πολύ χαρούμενοι».

Οπως τόνισε, δεν γνωρίζει ακόμα τι έφταιξε και δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό της Eurovision. «Θα μελετήσουμε το υλικό που έχουμε για να βρούμε τις αδυναμίες μας και τι πρέπει να διορθώσουμε και από εκεί και πέρα θα κινηθούμε ανάλογα», ανέφερε χαρακτηριστικά, δηλώνοντας ικανοποιημένη από τον εαυτό της «γιατί εάν δεν ανέβεις στην σκηνή να το κάνεις δεν καταλαβαίνεις πόσο μεγάλο είναι». «Δεν ένιωσα άσχημα, ένιωθα πολύ ωραία πριν βγω και όταν βγήκα, είχα πολύ όμορφες σκέψεις», είπε η Ανδρομάχη.

Η τραγουδίστρια της Κύπρου απάντησε και για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε μετά την εμφάνισή της στον δεύτερο Ημιτελικό της Eurovision. «Δε με στεναχώρησαν τα αρνητικά σχόλια. Γενικά στη ζωή μου τα αρνητικά σχόλια με δυναμώνουν, δε με ρίχνουν. Άρα καλό μου κάνει γιατί στο κάτω κάτω ο κόσμος είναι αυτός που μάς ακούει. Εγώ προσωπικά λαμβάνω πάντα υπόψη μου τον κόσμο γιατί αυτός με ακούει και γι'αυτόν τραγουδάω, άρα τα αρνητικά σχόλια είναι προς όφελός μας», δήλωσε η Ανδρομάχη.

Συμπλήρωσε, μάλιστα, πως έχει λάβει μόνο αγάπη από τα μηνύματα που δέχθηκε, ενώ σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου που δήλωσε πως φάλτσαρε επειδή ήταν αδιάθετη, η τραγουδίστρια απάντησε: «Το εάν είχα τις δύσκολες ημέρες μου είναι δικό μου θέμα. Νομίζω ο καθένας έχει τη δική του άποψη, το αυτί του, σεβαστό. Ο άνθρωπος αυτός είναι αξιόλογος, όλα καλά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA