Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαρία Κοζάκου επέστρεψε από το Τορίνο όπου έλαβε χώρα η 66η Eurovision και μίλησε στην εκπομπή «Κυψέλη» για το ομοφοβικό σχόλιο που δέχτηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του β' ημιτελικού του μουσικού διαγωνισμού.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Καπουτζίδης: «Αθλητικογράφος είχε πει για μένα "βλέπω την Αννούλα" και "όξω που..η και άσχημε"»

Η Μαρία Κοζάκου συμπαρουσιάζει τη Eurovision μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη από το 2013 και μάλιστα, διευκρίνισε πως με τα χρόνια οι δύο τους έχουν γίνει φίλοι.

«Περνάμε πολύ ωραία, είμαστε συνέχεια μαζί για πολλές ημέρες, όλη τη μέρα οπότε δεν έχουμε το περιθώριο να μην περνάμε ωραία μαζί. Ευτυχώς, έχουμε γίνει φίλοι από το 2013 και μετά και εκτός. Είμαστε επί 8 - 10 ημέρες μαζί όλη τη μέρα», είπε η Μαρία Κοζάκου, συμπληρώνοντας πως επειδή μένουν και σχετικά κοντά βρίσκονται αρκετά συχνά. 

Ανέφερε δε και τα στοιχεία του χαρακτήρα του Γιώργου Καπουτζίδη που αγαπάει σε εκείνον. «Στον Γιώργο αγαπάω πολύ, ότι είναι πολύ δυνατός, αλλά και εύθραυστος ταυτόχρονα, είναι θαρρετός. Τον νοιάζουν μόνο όσα έχουν σημασία πραγματικά και διεκδικεί το δίκιο του πάντα που είναι δίκιο όλων στην πραγματικότητα», εξήγησε η Μαρία Κοζάκου.

Όσον αφορά δε το ομοφοβικό σχόλιο που δέχτηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης κατά τον σχολιασμό του διαγωνισμού, η ίδια εξήγησε πως οι δυο τους το είχαν συζητήσει και συμφωνήσει να μιλήσει εκείνος κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού. 

«Την είχαμε συζητήσει αυτή την ιστορία και είχαμε πει πως φυσικά, θα βγει για να πει αυτό που σκέφτεται. Δεν ήξερα ποια στιγμή ακριβώς. Όλα αυτά που ακούτε, προετοιμάζονται πάντα, εκτός αυτών που λέμε κατά τη διάρκεια της βαθμολογίας, επειδή είναι προγραμματισμένα και δε θέλουμε να μιλάμε σε άκυρα σημεία. Είμαστε προσεκτικοί να μην καβαλάμε στιγμές που πρέπει να ακούσετε. Όποτε λέμε όσο το δυνατόν πιο λίγα λόγια. Όπου υπάρχει ελεύθερο θέμα, έχουμε συζητήσει από πριν το προς τα πού θέλουμε να πάμε φέτος τη Eurovision, δηλαδή τη γνώμη μας την είχαμε πει εξαρχής και σε σχέση με άλλες χρονιές», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Κοζάκου. 

Να θυμίσουμε ότι κατά τη διάρκεια του τελικού του Σαββάτου ο Γιώργος Καπουτζίδης απάντησε δημόσια στο ομοφοβικό σχόλιο που δέχτηκε μέσω Twitter τα εξής: 

«Την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη. Και μη σοκάρεστε, μη σοκάρεστε. Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA