Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε κίνδυνο ισχυρίζεται η Κιμ Καρντάσιαν ότι βρίσκεται η ζωή της ίδιας και των τεσσάρων παιδιών της μετά από δεκάδες - απειλητικές για τη ζωή τους - επιστολές που έχει λάβει η ίδια. 

Διαβάστε ακόμη: Ελενα Παπαρίζου στο Reader: «Δεν περίμενα ότι ο κόσμος θα αγκαλιάσει ξανά έτσι τους Antique»

Ο δικηγόρος της Κιμ, Σον Χόλεϊ, εξέδωσε τη Δευτέρα (16/5) ασφαλιστικά μέτρα κατά του Ντέιβιντ Ρέσεντιζ, ενός ατόμου που - όπως αναφέρει - η Κιμ Καρντάσιαν η ίδια δεν τον έχει γνωρίσει ποτέ. 

Σύμφωνα με την ίδια, ο Ρέσεντιζ ανακάλυψε τις διευθύνσεις του σπιτιού και της επιχείρησής της και άρχισε να στέλνει μια σειρά από επιστολές - περισσότερες από 80 - απειλώντας εκείνη και τα 4 παιδιά της. Μάλιστα, σε μία από αυτές την απειλούσε ότι θα ανατινάξει το γραφείο της με βόμβα

Σύμφωνα με το TMZ, η Κιμ Καρντάσιαν ισχυρίζεται ότι ο Ρέσεντιζ αναφέρει πολλούς ψευδείς ισχυρισμούς σχετικά με τις στενές επαφές της, κάνοντας λόγο για «ενοχλητικές σεξουαλικές αναφορές για μένα στα γράμματά του».

Στις 25 Απριλίου, αναφέρει η Κιμ Καρντάσιαν, έλαβε γραπτή απειλή για βόμβα μέσω επιστολής που παραδόθηκε σε ένα από τα γραφεία της επιχείρησής της με την ίδια να μην κρύβει ότι φοβάται πολύ για την ίδια και για τα παιδιά της. Γι’ αυτό το λόγο ζήτησε να εκδοθούν ασφαλιστικά μέτρα κατά του Ρέσεντιζ, ώστε να τον κρατήσει σε απόσταση από την οικογένειά της. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA