Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά τον γάμο τους στο Λας Βέγκας και τον πολιτικό γάμο στη Σάντα Μπάρμπαρα, η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Μπάρκερ παντρεύτηκαν την Κυριακή (22/5) με θρησκευτικό γάμο στο Πορτοφίνο της Ιταλίας σε μία παραμυθένια τελετή, έχοντας στο πλευρό τους αγαπημένα τους πρόσωπα. 

Διαβάστε ακόμη: Kourtney Kardashian - Travis Barker: Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο - Απουσίαζαν τα παιδιά και οι αδερφές της

Η 43χρονη Κόρτνεϊ επέλεξε ένα μίνι νυφικό που αναδείκνυε τα πόδια της και την σιλουέτα της καθώς είπε «I do» στον 46χρονο Τράβις, σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε στο κάστρο «Castello Brown», που χρονολογείται από τον 16ο αιώνα. Τα βλέμματα όλων τράβηξε το πέπλο του νυφικού της, πάνω στο οποίο ήταν κεντητή με δαντέλα η μορφή της Παναγίας.

https://www.dailymail.co.uk/embed/video/2691759.html

Ο γάμος τους έγινε σε στενό κύκλο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με την οικογένεια και τους φίλους τους να αναρτούν στιγμιότυπα στα social media, μόνο αφού είχε ολοκληρωθεί το μυστήριο.

https://www.instagram.com/p/Cd38QaqP-jR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δημοσιεύοντας μια σειρά από στιγμιότυπα του γάμου τους η Κόρτνεϊ έγραψε: «Happily ever after».

https://www.instagram.com/p/Cd4HaZlvGhD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η διάσημη οικογένειά της ήταν εκεί για να τη στηρίξει την ιδιαίτερη μέρα της, συμπεριλαμβανομένων των αδελφών της Κιμ, Κάιλι, Κένταλ και Κλόι και της μητέρας της Κρις Τζένερ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA