Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαντόνα κατάφερε για ακόμη μία φορά να τρομοκρατήσει τους θαυμαστές της, με το νέο βίντεο που ανέβασε στο Instagram. Η 63χρονη μοιράστηκε ένα βίντεο με τον εαυτό της να φοράει ένα δαντελένιο full face, ενώ κάνει ναργιλέ, με τα μάτια της να γυαλίζουν. Ορισμένοι ανησυχούν για την υγεία της, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι πρόκειται για ακόμα μια ακραία αντίδραση.

Διαβάστε ακόμη: Madonna: Οι νέες φωτογραφίες της Βασίλισσας της ποπ προβλημάτισαν τους φανς της

Μάλιστα, η mirror.co.uk υπενθυμίζει ότι πριν λίγο καιρό, το Instagram έριξε live μετάδοση που έκανε η Madonna, επειδή παραβίασε τους «όρους της κοινότητας», που έχει θεσπίσει η πλατφόρμα. Στη συνέχεια ανέβασε μια φωτογραφία που έγραφε ότι «ποτέ στη ζωή μου, δεν φόρεσα τόσα ρούχα», η οποία όμως κατέβηκε, γιατί φαινόταν μέρος από το στήθος της.

Παρόλα αυτά, δεν είναι η πρώτη φορά που τρομάζει τους θαυμαστές της σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πριν από σχεδόν ένα μήνα, ανέβασε στο TikTok ένα περιέργο βίντεο, με πολλούς να αναρωτιούνται γιατί θα ανέβαζε κάτι τόσο τυχαίο.

Νέος έρωτας;

Η Mirror μεταξύ άλλων, υποστήριξε ότι η περίεργη συμπεριφορά της Μαντόνα στα social media, ίσως σχετίζεται με την αναζήτηση καινούργιου συντρόφου, σύμφωνα με άτομο από τον στενό της κύκλο.

«Η Μαντόνα δεν ενδιαφέρεται να βγει με κάποιον της ηλικίας της. Είναι μεγάλη απελευθέρωση το γεγονός να μην σκέφτεται τα γκρίζα μαλλιά ή τις ρυτίδες. Αυτό που θέλει είναι να βρει έναν σκληροτράχηλο, καυτό άντρα γύρω στα είκοσι, κάποιον που μπορεί να συμβαδίσει μαζί της», είπε χαρακτηριστικά άτομο από το περιβάλλον της τραγουδίστριας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA