Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η αγαπημένη του, Γεωργία Κρασσά, με την οποία έχει ήδη αποκτήσει ένα γιο, θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας σε λίγο καιρό. Ο «Αστέρης» του «Σασμού» μπορεί στη σειρά να περνάει δύσκολες στιγμές, καθώς η αγαπημένη του Αργυρώ παντρεύτηκε άλλον, όμως στην προσωπική του ζωή ετοιμάζεται για τον γάμο του. Αυτές τις ημέρες μάλιστα, ξέκλεψε λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και βρέθηκε στο Ναύπλιο με καλούς του φίλους για το bachelor του.

Διαβάστε ακόμη: Κόνι Μεταξά: Στη Σαντορίνη για το bachelorette πάρτι πριν από το γάμο της με τον Μάριο Καπότση 

Στη φωτογραφία που αναδημοσίευσε ο Ορφέας Αυγουστίδης, φαίνεται να είναι στη θάλασσα με την παρέα του και όλοι είναι στραμμένοι προς τον φακό.

Η αγγελία του γάμου

Ο Ορφέας-Ελευθέριος Αυγουστίδης του Κωνσταντίνου και της Μαρίας το γένος Τζομπανάκη, που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στην Αθήνα, και η Γεωργία Κρασσά του Στυλιανού και της Ελένης το γένος Λιακάκη, που γεννήθηκε στο Μαρούσι και κατοικεί στην Αθήνα, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στο Κoρωπί της Αττική, έγραφε η γαμήλια αναγγελία που δημοσιεύτηκε τον περασμένο Απρίλιο προαναγγέλλοντας το ευτυχές γεγονός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA