Μενού
  • Α-
  • Α+

Με μια δυσάρεστη έκπληξη ξεκίνησε ο Ιούνιος για τον γνωστό ηθοποιό, Αργύρη Πανταζάρα, τον τηλεοπτικό Γεράσιμο της σειράς του Alpha «Σασμός» αφού, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από το προφίλ του στο Instagram, του έκλεψαν τη μηχανή. 

Διαβάστε ακόμη: Σασμός - Επόμενα επεισόδια: Ο Αγγελος ανακαλύπτει το μυστικό που κρύβει η Αργυρώ

Ο Αργύρης Πανταζάρας ανέβασε σε stories φωτογραφίες της μηχανής του κάνοντας tag την Ελληνική Αστυνομία σε μια προσπάθεια να τη βοηθήσει με περισσότερα στοιχεία, ώστε να τη βρουν, αφού όπως, έγραψε ο ηθοποιός τη χρησιμοποιεί στα γυρίσματα του Σασμού όπου πρωταγωνιστεί. 

«Εκλάπη η συμπρωταγωνίστριά μου. Παρακαλώ την Ελληνική Αστυνομία να βοηθήσει στην εύρεσή της, καθώς είναι συμπρωταγωνίστρια στη σειρά "Σασμός"», έγραψε ο Αργύρης Πανταζάρας. 

Βέβαια, ο ίδιος δεν έχασε το χιούμορ του, αφού ανέβασε και ένα χιουμοριστικό story με πλάνο του από τη σειρά, τη στιγμή που ο Γεράσιμος συλλαμβάνει κακοποιό, ενώ επιστράτευσε τη θρυλική ατάκα «σκουλήκι» του Ταξίαρχου Θεοχάρη από τη σειρά «Καλημέρα, Ζωή» γράφοντας: «Που είναι η μηχανή ρε σκουλήκι; Έκλεψαν τη μηχανή του Γεράσιμου. Μόνο το κράνος και η μπαγαζέρα έκανε 1χ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA