Μενού
  • Α-
  • Α+

H Ειρήνη Βολιώτη το βράδυ της Τρίτης στέφθηκε Σταρ Ελλάς στα Καλλιστεία 2022, ζώντας την απόλυτη ευτυχία, ωστόσο δύο ημέρες αργότερα βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας, καταγγέλλοντας τον πρώην σύντροφό της για ξυλοδαρμό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της  εφημερίδας Espresso, το απόγευμα της Πέμπτης έγινε προσαγωγή της 20χρονης Ειρήνης Βολιώτη και του πρώην της, στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής βίας στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας. Η καταγγελία, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Ειρήνης Βολιώτη, αφορούσε ξυλοδαρμό και ενδοοικογενειακή κακοποίηση, με τη νεαρή να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και να φέρει σημάδια κακοποίησης στο πρόσωπό της.

Διαβάστε ακόμη: Ραφαέλα Πλαστήρα - Πρώην Σταρ Ελλάδας καταγγέλλει: «Mου ζήτησαν να κοιμηθώ με γνωστό επιχειρηματία»

Κατά την προσαγωγή του στο τμήμα, ο πρώην σύντροφός Ν.Ν της υπέβαλε μήνυση σε βάρος της για επίθεση και βιαιοπραγία, υποστηρίζοντας πως δέχτηκε βίαιη επίθεση από την πρώην σύντροφο του, προσθέτοντας πως η Ειρήνη Βολιώτη γνωρίζει πολεμικές τέχνες. Η εστεμμένη δήλωσε στους αστυνομικούς πως το μόνο αιχμηρό αντικείμενο που έχει πιάσει στα χέρια της, είναι η λίμα για τα νύχια της.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «Espresso», η Ειρήνη Βολιώτη διατηρούσε με τον Ν.Ν. ολιγόμηνο δεσμό, όταν τον περασμένο Φεβρουάριο έμαθε ότι ο σύντροφός της απασχολούσε τη Δίωξη Ναρκωτικών και του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη. Η νεαρή όταν του ζήτησε να χωρίσουν, ήταν βίαιος απέναντί της.

Σε έξαλλη κατάσταση στα καλλιστεία

Τη βραδιά των καλλιστείων, ο Ν.Ν. βρέθηκε στον χώρο της διεξαγωγής του διαγωνισμού ομορφιάς και μπήκε σε έξαλλη κατάσταση στα καμαρίνια των διαγωνιζομένων, απειλώντας την Ειρήνη Βολιώτη. Με παρέμβαση των διοργανωτών όσο και της ίδιας, αποχώρησε από τον χώρο χωρίς συνέχεια. Δύο ημέρες μετά κι ενώ το μοντέλο είχε κληθεί για κατάθεση για την ποινική υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο Ν.Ν., συναντήθηκε μαζί του στην περιοχή του Σταθμού Λαρίσης, για να παραλάβει προσωπικά του αντικείμενα. Εκείνος, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, της επιτέθηκε και άρχισε να τη γρονθοκοπά, με την ίδια να προσπαθεί να αντισταθεί και να αμυνθεί.

Ο δικηγόρος του πρώην συντρόφου της, δίνει μια διαφορετική διάσταση στα γεγονότα, δηλώνοντας στην «Espresso»: «Ο εντολέας μου φέρεται ως κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία που τέλεσε κατά της συντρόφου του. Κατέθεσε βέβαια μήνυση και ο ίδιος, δηλώνοντας πως υπέστη βία από την πρώην σύντροφό του την ίδια μέρα, δίνοντας μία άλλη εκδοχή στην υπόθεση.

Δεν έχουν προσκομιστεί μέχρι σήμερα στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι ο εντολέας μου άσκησε την οποιαδήποτε βία εναντίον της πρώην συντρόφου του, αντίθετα σύντομα θα προσκομιστεί από πλευράς μας το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες του σταθμού των τρένων, που θα ενισχύσει τους ισχυρισμούς μας και θα μας οδηγήσει στην αθώωση. Το ποινικό παρελθόν του εντολέα μου είναι άσχετο με την παρούσα υπόθεση και καλό θα ήταν να μην αναφέρεται διότι δεν υπάρχει αμετάκλητη απόφαση εναντίον του και δεν πρέπει να καταστρατηγείται το τεκμήριο αθωότητάς του».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA