Μενού
  • Α-
  • Α+

Πριν από μερικούς μήνες η διάσημη Αυστραλέζα ηθοποιός, Ρέμπελ Γουίλσον, έγινε παράδειγμα προς μίμηση όταν αποκάλυψε τον τρόπο που κατάφερε να χάσει 35 ολόκληρα κιλά και να γίνει άλλος άνθρωπος. Αυτή τη φορά, η Γουίλσον με μία δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε ένα θαρραλέο coming out και παρουσίασε στους θαυμαστές της τη σύντροφό της!

«Νόμιζα πως έψαχνα για τον πρίγκιπα της Ντίσνεϊ αλλά τελικά αυτό που χρειαζόμουν όλον αυτόν τον καιρό ήταν μια πριγκίπισσα της Ντίσνεϊ» και έκλεισε με το hashtag, «loveislove», που σημαίνει η αγάπη είναι… αγάπη.

https://www.instagram.com/p/CelyiLZLHa2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η σύντροφος της Γουίλσον ονομάζεται Ραμόνα Αγκρούμα. Είναι επιχειρηματίας και σχεδιάστρια ρούχων και έχει ιδρύσει την εταιρία Lemon Ve Limon. Το ωραίο στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι πως τον περασμένο μήνα η διάσημη ηθοποιός είχε φροντίσει να... θολώσει τα νερά, σχετικά με τα ερωτικά της.

Τότε είχε παραδεχτεί ότι έχει σχέση χωρίς να αποκαλύπτει την ταυτότητα του συντρόφου της. Επειδή διένυσε την περίοδο μετά το χωρισμό της από τον επιχειρηματία Τζέικομπ Μπους, όλοι υπέθεσαν πως βγαίνει με άνδρα.

Τον περασμένο Μάρτιο η Γουίλσον είχε εμφανιστεί στο πάρτι του Vanity Fair με τη Ραμόνα, αλλά δε δημιουργήθηκαν υποψίες πως θα μπορούσαν να είναι ζευγάρι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA