Μενού
  • Α-
  • Α+

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα εάν την ώρα που πιάστηκαν στα χέρια οι θαμώνες στο κέντρο που τραγουδούσε ο Βασίλης Καρράς στη Μελβούρνη, ακουγόταν το «Θα μου κλείσεις το σπίτι», «Νύχτα ξελογιάστρα» ή το «Απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις», όμως, το σίγουρο είναι ότι έπεσε πολύ ξύλο με τον Ελληνα τραγουδιστή να έρχεται σε δύσκολη θέση και να κάνει... συστάσεις δια μικροφώνου. 

Διαβάστε ακόμη: Πάνος Καλίδης: Πήγα σχολείο μέχρι την 6η Δημοτικού

Ενα 24ωρο μετά το επεισόδιο και τον άγριο ξυλοδαρμό, ο υπεύθυνος του καταστήματος, μίλησε στο Live News του MEGA και περιέγραψε τόσο τις αντιδράσεις του τραγουδιστή που δεν έπιασε η κάμερα, όσο και τα αίτια που άναψαν τα αίματα. Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 02.00 τα ξημερώματα, όταν ξαφνικά και ενώ ο κόσμος που είχε γεμίσει ασφυκτικά το νυχτερινό κέντρο χόρευε και έδειχνε να απολαμβάνει τις μεγάλες επιτυχίες του Βασίλη Καρρά, δύο παρέες ήρθαν στα χέρια και έγιναν... μαλλιά κουβάρια για 10 ολόκληρα λεπτά.

Σιδνεϊ - Μελβούρνη... σημειώσατε «Χ»

«Ηταν δύο παρέες, μία από το Σίδνεϊ και μία από την Μελβούρνη, με τις οικογένειές τους, με τις γυναίκες τους, η μία παρέα σηκώθηκε, έσπρωξε την καρέκλα της γυναίκας του άλλου, ξεκίνησαν να λένε δύο λόγια και κόντεψαν να χαλάσουν τη βραδιά, μία τέλεια βραδιά του Βασίλη, γιατί και οι τρεις παραστάσεις είναι sold out», δήλωσε ο υπεύθυνος του νυχτερινού κέντρου και όπως αποκάλυψε ο πραγματικός λόγος της παρεξήγησης δεν ήταν άλλος από το αλκόολ: «Στην πραγματικότητα το αλκοόλ που είχαν καταναλώσει τα άτομα που ενεπλάκησαν, ήταν αυτό που δημιούργησε την παρεξήγηση. Εντάξει είχαν πιει λίγο παραπάνω, είχαν έρθει σε κέφι, αλλά δεν κράτησαν τα νεύρα τους όταν έγινε η παρεξήγηση. Δεν ήταν και νεαρά παιδιά, μιλάμε για 50άρηδες ανθρώπους, οικογενειάρχες».

«Δεν τραυματίστηκε κανείς»

Εκείνες τις στιγμές που το μαγαζί ξαφνικά μετατράπηκε σε ρινγκ, ο Βασίλης Καρράς έκανε εκκλήσεις και παρακολουθούσε με αμηχανία τα... μπουκέτα που δεν ήταν λουλουδιών. Από τη μια προσπαθούσε με τα λόγια του, να ηρεμήσει τα πνεύματα και από την άλλη να μη διακόψει το πρόγραμμα, που είχε ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς. «Τους είπε: ''παιδιά αίσχος, αυτά τα πράγματα δεν είναι σωστά. Έχετε έρθει ντυμένοι, ωραίοι, σε ωραίο περιβάλλον να διασκεδάσουμε όλοι μαζί''».

Το επεισόδιο πήρε έκταση από τα βίντεο που άρχισαν να ανεβάζουν θαμώνες λίγες ώρες μετά τον άγριο ξυλοδαρμό με τον υπεύθυνο του καταστήματος να αναφέρει: «Δεν τραυματίστηκε κανένας. Εδώ έχουμε νόμους αν τραυματιστεί κάποιος μπερδεύεται και η αστυνομία μετά, αλλά δεν χρειάστηκε ούτε αστυνομίες, δεν τραυματίστηκε κανένας».

Οι δύο οικογένειες που πρωταγωνίστησαν επικοινώνησαν με τον επιχειρηματία για να ζητήσουν συγγνώμη, ενώ ο Βασίλης Καρράς παραμένει στη Μελβούρνη και πλέον εστιάζει στις επόμενες δύο εμφανίσεις του με όλα τα εισιτήρια να έχουν εξαντληθεί και τραπέζια να μην υπάρχει ούτε για δείγμα.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA