Μενού
  • Α-
  • Α+

Σχεδόν 20 χρόνια πέρασαν από το φιλί Μαντόνα - Μπρίτνεϊ Σπίαρς και οι δύο σούπερ σταρ το επιχείρησαν ξανά και μάλιστα στον γάμο της δεύτερης. Η 40χρονη τραγουδίστρια το απόγευμα της Πέμπτης (9/6) παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Σαμ Ασγκάρι, και η «βασίλισσα της ποπ» ήταν εκεί.

Διαβάστε ακόμη: Britney Spears: Ο πρώην σύζυγός της εισέβαλε στον γάμο της - Εβγαζε live στο Instagram, συνελήφθη λίγο αργότερα

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Κατά τη διάρκεια του πάρτι οι δύο γυναίκες γύρισαν τον χρόνο πίσω και αναβίωσαν το διάσημο φιλί που είχαν ανταλλάξει το 2003 στα βραβεία MTV. Τότε, το στιγμιότυπο κατά τη διάρκεια της ζωντανής εμφάνισής τους στη σκηνή, την ώρα που τραγουδούσαν το τραγούδι της Μαντόνα, Hollywood, είχε κάνει τον γύρο του κόσμου.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

«Ωραία στιγμή, φιλάει καλά», είχε δηλώσει η Μαντόνα και μάλιστα είχε απαντήσει αρνητικά για το αν έχει την πρόθεση να το επαναλάβει. «Όχι, το έχω κάνει ήδη. Δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι», είχε τονίσει. Να όμως που αθέτησε τον λόγο της.

Τώρα, 19 χρόνια μετά, φιλήθηκαν ξανά και οι φανς τους τούς αποθέωσαν στα social media. Η φωτογραφία τους που ενώνουν τα χείλη τους έχει γίνει viral ενώ στο Twitter το #Britney βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των trends.

https://www.instagram.com/p/CeoRKnGOqoz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από την οικογένεια της Britney Spears, καλεσμένος στο γάμο της ήταν μόνο ο αδερφός της Μπράιαν, κάτι το οποίο θεωρείται λογικό με βάση τα όσα έχουν συμβεί το προηγούμενο διάστημα ανάμεσα στην ποπ σταρ και τους οικείους της. Οι γιοι της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, δεν παραβρέθηκαν στην τελετή ωστόσο ο δικηγόρος του πρώην της, Κέβιν Φέντερλαϊν μίλησε στο People και ανέφερε πως «οι γιοι της είναι πολύ ευτυχισμένοι για εκείνη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA