Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο τηλεοπτικός Αστέρης από τη σειρά «Σασμός», Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, το απόγευμα του Σαββάτου (11/6), ενώ μετά το γάμο βάφτισαν και το γιο τους, δίνοντάς του το όνομα Αχιλλέας - Κωνσταντίνος με τη Μαρία Τζομπανάκη να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της. 

Διαβάστε ακόμη: Ορφέας Αυγουστίδης: Παντρεύτηκε την Γεωργία Κρασσά με καλεσμένους από τον Σασμό

Ο θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού και η βάφτιση του γιου τους έγιναν στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου που βρίσκεται σε κτήμα 12 στρεμμάτων στο Κορωπί με πλήθος επωνύμων να δίνουν το «παρών» και να δίνουν ευχές για το ζευγάρι κατά την άφιξή τους. 

Φανερά συγκινημένη κατέφτασε και η μητέρα του Ορφέα Αυγουστίδη, Μαρία Τζομπανάκη - η οποία υποδύεται τη μητέρα του, Καλλιόπη και στο «Σασμό» του Alpha. 

«Να ζήσουν χίλιες ζωές. Θα τους αγαπώ και θα τους εύχομαι και στην άλλη μου ζωή. Συγκινούμαι σήμερα πολύ, είναι και η βάφτιση του μωρού μας. Παιδιά, δεν ξέρω τι λέω, είμαι πάρα πολύ συγκινημένη. Θέλω να πάνε όλα καλά, να είναι ευτυχισμένα τα παιδιά και να είναι όλα ήρεμα», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Τζομπανάκη. 

Από πλευράς του ο πατέρας του Ορφέα, Ντίνος Αυγουστίδης ευχήθηκε «να είναι ευτυχισμένοι, να είναι άξιοι της ευτυχίας». 

Τέλος, η Ελένη Ράντου, η οποία ήταν μία από τις τρεις νονές του γιου του ζευγαριού έδωσε με τη σειρά της «όλες τις ευχές μαζί, ό,τι υπάρχει καλό να του ζήσουν. Το αξίζουν. Είναι υπέροχα παιδιά και τα λατρεύω».   

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA