Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε στη Μύκονο, ανοίγοντας την αυλαία των μεγάλων events που θα σημειωθούν στο «νησί των Ανέμων» και φέτος. Το Cabaret Restaurant Lio φιλοξένησε την performer και τα εισιτήρια είχαν ξεπουλήσει, αν και το φθηνότερο κόστιζε... 500 ευρώ. Στην εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα βρέθηκε και ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος ανέβηκε στην σκηνή και τραγούδησε. 

Διαβάστε ακόμη: Μύκονος: «Κινδυνεύει να γίνει Κολομβία» λέει ο πρώην δήμαρχος Βερώνης - Η επίθεση που δέχτηκε ξενοδόχος 

Σύμφωνα με το OPEN, στο πάρτι ήταν ο Χάρης Σιανίδης, ο Γιώργος Αρσενάκος, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης. Σύμφωνα με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι, Παναγιωτακοπούλου και Πηλαδάκης ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους και «δεν αποκλείεται να φάμε κουφέτα». Στα πρώτα τραπέζια που το κόστος ήταν 1.000 ευρώ το άτομο ήταν μόνο Ελληνες και όπως ανέφερε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι «είδα πολλές σαμπάνιες, πήγαιναν και έρχονταν». Εκτός από την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα, την Κυριακή έγινε και πάρτι στον Σκορπιό με αποτέλεσμα οι celebrities στο νησί να... χωριστούν σε δύο μαγαζιά.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA