Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κάτια Ταραμπάνκο βρέθηκε στην Μύκονο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Μετά τον χωρισμό της με τον tattoo artist Θοδωρή Κωνσταντόπουλο και την διάσταση που πήρε η είδηση του χωρισμού και της απιστίας, η Κάτια απόλαυσε τις διακοπές της στο νησί των Ανέμων. Η κάμερα του Mykonos Live TV την εντόπισε να χαλαρώνει στην παραλία Καλό Λιβάδι. Με φούξια μπικίνι που τόνιζε το καλλίγραμμο σώμα της βούτηξε στην θάλασσα και έκανε τους λουόμενους να μην μπορούν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω της. Μετά την βουτιά και τις... απλωτές έβγαλε selfie με έναν θαυμαστή της.

Διαβάστε ακόμη: Κάτια Ταραμπάνκο: Το παρασκήνιο πίσω από την απιστία - Ποιος είναι το τρίτο πρόσωπο

https://mykonoslive.tv/external/player/index.php?video=1655189355

Η επιστροφή της στο Instagram μετά τον χαμό με τον χωρισμό της

Υπενθυμίζεται ότι μετά τον χαμό που έγινε τα τελευταία 24ωρα με τον χωρισμό της Κάτιας Ταραμπάνκο με τον Θοδωρή Κωνσταντόπουλο, το οικογενειακό της περιβάλλον διεμήνυσε πως το μοντέλο δεν είναι σε θέση να μιλήσει μετά την μεγάλη έκταση του γεγονότος και τις δηλώσεις του πρώην συντρόφου της περί παράλληλης σχέσης. 

«Πλέον δε μου κάνει εντύπωση για τη συγκεκριμένη κοπέλα. Έχει το ίδιο μοτίβο με τους ερωτικούς της συντρόφους. Εξάλλου το είπε και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι ήρθε με τον τότε σύντροφό της και (μετέπειτα πρώην) για να κάνει εκείνος tattoo και έτσι με γνώρισε. Κάτι αντίστοιχο έγινε και με μένα τώρα», δήλωσε ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος στην εφημερίδα Espresso.

Λίγες ημέρες πριν από τις διακοπές της ωστόσο, εμφανίστηκε στο Instagram ανεβάζοντας μια σειρά από Stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτά την είδαμε να οδηγεί, να έχει καλή διάθεση και να εύχεται «καλό ΠΣΚ» στο κοινό της. «Καλό ΠΣΚ, υγεία, αγάπη και χαμόγελα και όλα, παντού και πάντα, θα πηγαίνουν, θα είναι και θα πάνε καλά», ήταν τα λόγια της Ταραμπάνκο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA