Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά τον χαμό που έγινε τα τελευταία 24ωρα με τον χωρισμό της Κάτιας Ταραμπάνκο με τον Θοδωρή Κωνσταντόπουλο, το οικογενειακό της περιβάλλον διεμήνυσε πως το μοντέλο δεν είναι σε θέση να μιλήσει μετά την μεγάλη έκταση του γεγονότος και τις δηλώσεις του πρώην συντρόφου της περί παράλληλης σχέσης.

Διαβάστε ακόμη: Κάτια Ταραμπάνκο: Δεν είναι σε θέση να μιλήσει μετά την έκταση που έχει πάρει ο χωρισμός της 

«Πλέον δε μου κάνει εντύπωση για τη συγκεκριμένη κοπέλα. Έχει το ίδιο μοτίβο με τους ερωτικούς της συντρόφους. Εξάλλου το είπε και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι ήρθε με τον τότε σύντροφό της και (μετέπειτα πρώην) για να κάνει εκείνος tattoo και έτσι με γνώρισε. Κάτι αντίστοιχο έγινε και με μένα τώρα», δήλωσε ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος στην εφημερίδα Espresso.

Μέχρι και την Παρασκευή (27/5) η Κάτια Ταραμπάνκο δεν είχε εμφανιστεί πουθενά και δενe;ixe σχολιάσει το παραμικρό. Ωστόσο, το έκανε το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, ανεβάζοντας μια σειρά από Stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

https://streamable.com/ztc450
https://streamable.com/8qoe06

Σε αυτά την είδαμε να οδηγεί, να έχει καλή διάθεση και να εύχεται «καλό ΠΣΚ» στο κοινό της. «Καλό ΠΣΚ, υγεία, αγάπη και χαμόγελα και όλα, παντού και πάντα, θα πηγαίνουν, θα είναι και θα πάνε καλά», ήταν τα λόγια της Ταραμπάνκο. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA