Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κόνι Μεταξά λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Μάριο Καπότση, μίλησε για τη γνωριμία τους, αλλά και τις λεπτομέρεις για τη μεγάλη ημέρα. Η γνωστή performer και παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αρχικά, αναφέρθηκε στην προετοιμασία του γάμου της, την οποία όπως δήλωσε, ανέλαβε σχεδόν μόνη της.

Διαβάστε ακόμη: Κόνι Μεταξά - Μάριος Καπότσης: Στον γάμο τους απαγορεύονται τα παιδιά και η performer αποκαλύπτει τον λόγο

«Εγώ έκανα όλες τις γαμήλιες προετοιμασίες. Ο Μάριος με βοήθησε πολύ στα τηλέφωνα για να κάνει τις επιβεβαιώσεις, πήρε περίπου 300 τηλέφωνα», είπε αρχικά και αναφέρθηκε στους κουμπάρους τους: «Θα έχουμε έξι κουμπάρους, δεν ξέρω ποιος θα κάνει τι». Όσο για τα κοινά στοιχεία που τη συνδέουν με τον αγαπημένο της, η Κόνι Μεταξά ανέφερε: «Δεν έχουμε κανένα κοινό, είμαστε τελείως αντίθετοι σε όλα. Δεν έγινε μόνο μία πρόταση γάμου από τον Μάριο. Είναι απρόβλεπτος γενικά».

Μιλώντας για τα χαρακτηριστικά που αγαπάει σε εκείνον, είπε: «Στον Μάριο βλέπω τον καλύτερο φίλο που έχω γνωρίσει. Βοηθάει ακόμα και τον άνθρωπο που δεν ξέρει. Με βάζει στη θέση του κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για μια γυναίκα δυναμική». Οσο για εκείνα που την εκνευρίζουν και δεν αντέχει είναι: «Μιλάει πάρα πολύ στο τηλέφωνο και δεν αντέχω που με μαλώνει συνέχεια». 

Οσο για την απόφασή τους να μην επιτρέπονται τα παιδιά στον γάμο τους, η Κόνι Μεταξά είπε ότι δεν της φάνηκε παράλογο, αφού όντως «κανείς δεν ήθελε να φέρει τα παιδιά του στον γάμο».

Τέλος, η Κόνι αναφέρθηκε στην ερώτηση που κάνουν οι δημοσιογράφοι και εκνευρίζεται! «Δεν με εκνεύρισε που είπαν ότι είμαι έγκυος. Με εκνευρίζει όμως όταν ρωτάνε μία γυναίκα αν είναι έγκυος ή αν λένε ότι παντρεύεται επειδή είναι έγκυος. Πού ξέρεις αν μπορεί να κάνει παιδί ή όχι και αν της χτυπάς ευαίσθητο σημείο; Τη θεωρώ αδιάκριτη ερώτηση. Καταλαβαίνω ότι ο δημοσιογράφος πρέπει να το ρωτήσει, είναι η δουλειά του, αλλά είναι μία ερώτηση αδιάκριτη για ένα ζευγάρι που θέλει να αποκτήσει παιδί και δεν μπορεί. Ή μπορεί και μια γυναίκα να αποφασίσει ότι δεν θέλει να κάνει και αν το πει δημοσίως φοβάται να μην την κράξουν. Η κάθε γυναίκα έχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει με το σώμα της. Είναι δική της απόφαση. Αυτή το κρατάει μέσα στο σώμα της για εννέα μήνες, αυτή το γεννάει», είπε φανερά εκνευρισμένη στον αέρα της εκπομπής στον Κώστα Τσουρό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA