Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Snik συνεχίζει να προκαλεί ακόμη και μετά τα πρωτοφανή επεισόδια στα MAD VMA και τον ξυλοδαρμό με τον Light. Αυτή τη φορά ο Snik ανέβασε ένα απαράδεκτο βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο ακούγεται να αποκαλεί τη σύντροφό του «πατσαβούρα». 

Πιο συγκεκριμένα, ο τράπερ Snik στέκεται μπροστά σε έναν καθρέφτη και τραβά με το κινητό του τον εαυτό του. Στο βίντεο έχει κάνει tag το όνομα της συντρόφου του, η οποία βρίσκεται σε άλλο σημείο του δωματίου χωρίς να την δείχνει η κάμερα. Κάποια στιγμή, ο Snik γυρίζει το κινητό προς το μέρος της και ακούγεται να της λέει: «Φύγε ρε πατσαβούρα». Η σύντροφός του γελά και αποχωρεί χωρίς καμία αντίδραση. 

Snik και Light: Η πρώτη αντίδραση μετά τον ξυλοδαρμό στα MAD

Θυμό και οργή στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και στο μουσικό κοινό έχει προκαλέσει ο άγριος καβγάς μεταξύ του Snik και του Light εν μέσω των μουσικών βραβείων του MAD και συγκεκριμένα την ώρα που η Ιωάννα Παλιοσπύρου ετοιμαζόταν να βραβεύσει την Έλενα Παπαρίζου.

Ο Light λίγο πριν από την έναρξη των βραβείων MAD και τον άγριο ξυλοδαρμό με τον Snik που αμαύρωσε τη γιορτή της μουσικής μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και τον Θανάση Πασσά. Ο Light απάντησε, μεταξύ άλλων, για τη μουσική του και τα τραγούδια του, αλλά τις δηλώσεις που έκανε για τον Tranno. «Η σχέση μου με τα βραβεία MAD είναι δούναι και λαβείν. Τα περισσότερα δικαστήρια δεν έχουν γίνει ακόμα, η δικαιοσύνη θα αποφασίσει. Βιάζονται να κανιβαλίσουν ό,τι και να τους πω. Το 99% των ατόμων που οπλοφορούν στην Ελλάδα δεν έχουν καμία σχέση με τη ραπ και την τραπ μουσική. Πήραν τη δήλωσή μου που είπα ότι αυτό είναι το ραπ και θέλανε να πουν ότι το ραπ είναι η οπλοφορία, δεν έχει καμία σχέση», ανέφερε αρχικά ο Light.

Ο Light είπε στη συνέχεια: «Η αλήθεια είναι πως όλοι αυτοί οι καθώς πρέπει κύριοι της τέχνης και του πολιτισμού, αυτοί είναι που κάνουν τα αίσχη όλα αυτά τα χρόνια. Μην κατηγορούμε τον Τραννό που τον πιάσανε με ένα πιστόλι που ήταν για ένα γύρισμα βίντεο κλιπ. Να κοιτάμε τα χάλια μας πριν κρίνουμε τους άλλους. Θεωρώ ότι η καλλιτεχνική κοινότητα εθελοτυφλεί και δεν κοιτάει την καμπούρα της. Πάντα οι γονείς θα λένε “τι είναι αυτά που ακούνε τα παιδιά μας, θα γίνουν κακοί άνθρωποι”.

Να θυμηθούν τι ακούγανε αυτοί στα νιάτα τους. Μη ρίχνουμε όλη την ευθύνη στη μουσική και τους καλλιτέχνες. Άμα δεν θέλει ένας γονιός να πάρει την ευθύνη θα βρει 100 εξωτερικούς παράγοντες για να ρίξει την ευθύνη για το κακό αποτέλεσμα. Ποτέ μέσω της μουσικής μας δεν έχω σπρώξει κάποιον να κάνει τα πράγματα που έχει χρειαστεί να κάνω εγώ. Εγώ διηγούμαι τη δική μου ιστορία. Να είσαι ο εαυτός σου, να είσαι αυθεντικός και να μην κάνεις πράγματα που δεν χρειάζεται να κάνεις». Πάντως, ο Light μετά το τέλος των απονομών δήλωσε: «Θέλω να ζητήσω μία συγνώμη σε όλο τον κόσμο που ήταν στα βραβεία, που ήρθαν σε μια γιορτή μουσικής για να διασκεδάσουν» και σημείωσε πως το συμβάν δεν ήταν ωραίο, αλλά ο ίδιος έχει μάθει από μικρός να αμύνεται όταν κάποιος του επιτίθεται.

Ο Snik στη δική του δήλωση μετά το συμβάν ήταν πιο λιτός δηλώνοντας απλά πως «δεν ξέρει, δεν ήταν αυτός».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA