Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη Μύκονο βρίσκεται αυτές τις ημέρες - για ένα ακόμα καλοκαίρι - η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ και δεν έχει σταματήσει να ποστάρει στο προφίλ της στο Instagram στιγμές από τις διακοπές της στο Νησί των Ανέμων. 

Διαβάστε ακόμη: Μάικλ Όουεν: Έκλεισε τα μάτια στο… Twitter να μη δει τον αισθησιακό χορό της κόρης του, Τζέμα στο Love Island

Την αρχή έκανε πριν δύο ημέρες με ένα βίντεο στο οποίο η εκρηκτική Βραζιλιάνα φοράει μόνο το κάτω μέρος του μαγιό της και απολαμβάνει τη θέα στη θάλασσα, ενώ καλύπτει το στήθος με τα χέρια της, γράφοντας «Πίσω στον ελληνικό παράδεισο».

Τώρα σε νεότερες αναρτήσεις της η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ χαλαρώνει μέσα στην πισίνα κάτω από τον ελληνικό ήλιο και ανεβάζοντας επικίνδυνα τον υδράργυρο στο Instagram, όπως φάνηκε από τα σχόλια που έπεσαν βροχή από τους followers της. 

Πάντως, στο Νησί των Ανέμων το 37χρονο πρώην «Αγγελάκι» της Victoria’s Secret δεν έχει έρθει μόνη της, αλλά μαζί με τον 31χρονο αρραβωνιαστικό της και ποδοσφαιριστής, Κέβιν Τραπ με τον οποίο εθεάθη να κυκλοφορεί χεράκι χεράκι στα σοκάκια της Μυκόνου. Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2015, ενώ αρραβωνιάστηκε τον Ιούλιο του 2018. 

https://www.instagram.com/reel/CfUea6Mu7lJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CfZvFAirqS6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA