Μενού
  • Α-
  • Α+

Από την πρώτη στιγμή που η 19χρονη Τζέμα Όουεν, κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Μάικλ Όουεν, μπήκε στο βρετανικό Love Island, ο πατέρας της δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την επιλογή της κόρης του. 

Διαβάστε ακόμη: Αγγελική Νικολούλη: Χόρεψε ζεϊμπέκικο σε έξοδο με τους συνεργάτες της και αποθεώθηκε

Ωστόσο, η ίδια στις προσωπικές της συνεντεύξεις στην κάμερα του παιχνιδιού δείχνει αποφασισμένη να είναι «αληθινή» και να «το ζήσει» και σε πρόσφατο επεισόδιο «άναψε φωτιές» όταν χόρεψε στα γόνατα συμπαικτών της, ενώ φιλήθηκε και με έναν και συγκεκριμένα, τον Λούκα Μπις, στο στόμα. 

Τόσο ο αισθησιακός χορός της Τζέμα Όουεν στους ρυθμούς του Toxic της Britney Spears όσο και το μαύρο φορμάκι που άφηνε λίγα στη φαντασία και το μαστίγιο που κρατούσε η ίδια έκανε ακόμα και τους συμπαίκτες της να μείνουν με το στόμα ανοιχτό. 

Ο πατέρας της δε, Μάικλ Όουεν, προτίμησε να κλείσει τα μάτια του στο… Twitter, tweetάροντας ένα σχετικό emoji, το οποίο φυσικά, οι χρήστες του μέσου δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστο.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Να σημειωθεί πως η Τζέμα Όουεν έχει αποκρύψει το ποιος είναι ο πατέρας της από τους συμπαίκτες της στο Love Island, όμως, μία παίκτρια που αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα, αποκάλυψε σε τηλεοπτική της συνέντευξη πως η παραγωγή τους είχε αποκαλύψει ποια είναι σε σκηνές που δεν παίχτηκαν ποτέ στην τηλεόραση. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA