Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Δέσποινα Μοιραράκη προχώρησε σε μία συγκλονιστική ανάρτηση με αφορμή τον χαμό του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη. Η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια επέλεξε αυτές τις μέρες που πέρασαν να μην κάνει καμία δήλωση και να αποστασιοποιηθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Διαβάστε ακόμη: Ελλη Κοκκίνου: Ο επικός διάλογος με τη Δέσποινα Βανδή στο Chart Show – «Με διαβάλλεις…»

Η Δέσποινα Μοιραράκη αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμός στο Instagram δημοσιεύοντας μια σειρά φωτογραφιών, τις οποίες συνόδευσε με ένα κείμενο που «ραγίζει» καρδιές. 

Η ανάρτηση της Δέσποινας Μοιραράκη: 

Αγαπημένε μου αντρούλη, Γιαννάκη μου

ο πόνος της ψυχής μου αβάσταχτος, η θλίψη μου απέραντη.

Μείναμε μαζί 14 ολόκληρα χρόνια μέχρι που μας χώρισε ο θάνατος.

Σε αγάπησα υπερβολικά, αγάπησα εσένα κ κάθε τι δικό σου, την οικογένειά σου και το Ναυτικό. Με αγάπησες κ εσύ πολύ κ προσπαθούσες να κάνεις τα πάντα αρκεί να χαμογελάω κ να είμαι ευτυχισμένη. Με συμβούλευες, με προστάτευες σε όλα μου τα βήματα. Αγάπησες τη Δεσποινούλα σου κ εκτίμησες τη Μοιραράκη.

Ε Υ Γ Ν Ω Μ Ο Ν Ω τους γονείς σου που έφεραν στο κόσμο εσένα κ είχα την τύχη να σε γνωρίσω κ να σε έχω κοντά μου, έστω για τόσο λίγο.

Είναι τιμή μου που με διάλεξες για γυναίκα σου, για σύντροφό σου.

ΝΑΥΑΡΧΕ μου, κυβερνήτη της καρδιάς μου, δεν θα φύγεις ποτέ από μέσα μου

και η αγάπη μας θα μείνει αιώνια !

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Το Θεό που την έζησα ΜΑΖΙ ΣΟΥ. 

https://www.instagram.com/p/Cf1r1n1o2tM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA