Μενού
  • Α-
  • Α+

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τη Shakira να έχει προχωρήσει στη ζωή της, μετά τον χωρισμό της με τον Gerard Pique, καθώς δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η τραγουδίστρια έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο ενός νέου, μελαχρινού άνδρα, με τον οποίο εμφανίστηκε να κάνει σερφ. Ενα μόλις μήνα μετά τη γνωστοποίηση του χωρισμού της με τον Ζεράρ Πικέ, ο οποίος ήρθε μετά το σκάνδαλο απιστίας του ποδοσφαιριστή, η Σακίρα φαίνεται ότι γυρίζει σελίδα στη ζωή της.

Διαβάστε ακόμη: Ζεράρ Πικέ: Χώρισε με την «πέτρα του σκανδάλου» και θέλει να τα βρει με τη Σακίρα

Οπως φαίνεται στις φωτογραφίες που αναμετάδωσε ο Alpha, η Σακίρα, που βρίσκεται με τα δύο της παιδιά στις παραλίες της βόρειας Ισπανίας, χαμογελά συνεχώς κατά τη διάρκεια του σερφ με τον μελαχρινό άνδρα, ο οποίος είναι και δάσκαλος του surf. Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε να κάνει σερφ με έναν μελαχρινό άνδρα, ενώ φαίνεται πως υπήρχε μια οικειότητα μεταξύ τους. Τα ξένα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για έναν νέο έρωτα που θα τη βοηθήσει να ξεπεράσει τον Ζεράρ Πικέ. Νέος σύντροφος ή εκπαιδευτής σερφ; Ο χρόνος θα δείξει...

Shakira - Pique: «Σφάζονται» για την επιμέλεια των παιδιών

Το πρώτο επεισόδιο του πολύκροτου σίριαλ του διαζυγίου Σακίρα - Ζεράρ Πικέ άρχισε να γράφεται ήδη καθώς σύμφωνα με την Marca το πρώην, πλέον, ζευγάρι διαφώνησε για την επιμέλεια των παιδιών τους. Η Σακίρα φέρεται πως προσφέρθηκε να αναλάβει πλήρως την ανατροφή των δύο παιδιών τους, τα οποία, σύμφωνα με το σχέδιό της, θα μετακομίσουν μαζί της στο Μαϊάμι. Παράλληλα, ο Πικέ δεν θα είχε καμία οικονομική ευθύνη για τα παιδιά, ενώ η Σακίρα θα πλήρωνε πέντε ταξίδια το χρόνο για να μπορεί ο Ισπανός άσος να τα βλέπει. Επίσης, η Κολομβιανή άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να περνούν τα παιδιά το καλοκαίρι μαζί με τον Καταλανό αμυντικό της Μπαρτσελόνα.

Επίσης, η Σακίρα φαίνεται ότι προσφέρθηκε να καλύψει το 20% του χρέους του ποδοσφαιριστή περίπου 2,5 εκατομμύρια δολάρια- που έχει, λόγω νομικών ζητημάτων στην Ισπανία! Προς το παρόν, ο Πικέ έχει απορρίψει όλες αυτές τις προτάσεις, ενώ τα δύο μέρη προσπαθούν να βρουν κοινό έδαφος το συντομότερο δυνατό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA