Μενού
  • Α-
  • Α+

Η αγάπη της Μόνικα Μπελούτσι για την Ελλάδα είναι γνωστή. Η Ιταλίδα ηθοποιός έρχεται συχνά στη χώρα μας για διακοπές και έτσι έκανε και φέτος. Μαζί της βρίσκεται η Ντεβά Κασέλ και ο σύντροφός της Λούκα Σαλάντρα. 

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Τούνη: Αποκάλυψε ότι είναι έγκυος - «Ελπίζω να γίνω τόσο καλή μαμά όσο η δική μου»

Η Μόνικα Μπελούτσι βρίσκεται στην Πάρο και ο φωτογραφικός φακός ενός φαν της Soula Glamorous απαθανάτισε την ντίβα να χαλαρώνει σε καφετέρια του κυκλαδίτικου νησιού.

«Αγαπώ την Ελλάδα. Δεν ξέρω γιατί αλλά κάθε φορά που βρίσκομαι στην Ελλάδα νιώθω σαν στο σπίτι μου και ίσως να μην είναι σύμπτωση το γεγονός ότι παίζω τη Μαρία Κάλλας, ήταν Ελληνίδα και ίσως να είναι η κουλτούρα μας και η όλη σχέση μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας, μεταξύ Ρώμης και Αθήνας και νομίζω ότι είμαι η “κόρη” των δυο αυτών πολιτισμών», είχε δηλώσει πρόσφατα η Μόνικα Μπελούτσι, η οποία ήρθε στην Ελλάδα για τελευταία φορά τον περασμένο Σεπτέμβριο, μαγεύοντας το κοινό του Ηρωδείου στον ρόλο της Μαρίας Κάλλας.

Η κόρη της Μόνικα Μπελούτσι, Ντεβά Κασέλ, απαθανατίστηκε από το σύντροφό της φορώντας ένα λευκό και μπλε μπικίνι στη θάλασσα. 

https://www.instagram.com/p/CgJtMBprydc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA