Μενού
  • Α-
  • Α+

Με κορονοϊό νοσούν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης. Η πρώην παίκτρια του Survivor μάλιστα δεν το περνά ελαφριά αφού όπως έγραψε στο story της, ο πυρετός της είναι ακατέβατος και κοιμάται όλη την ώρα. Πρώτος ο Σάκης Κατσούλης ενημέρωσε το κοινό του πως «αρρώστησε το κορίτσι του», δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της Μαριαλένας Ρουμελιώτη να κοιμάται στον καναπέ, ενώ εκείνος κρατάει ένα θερμόμετρο. Κάτω από τη φωτογραφία έγραψε: «Χάλια είμαι κι εγώ τελικά».

Διαβάστε ακόμη: Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η Ιουλία από τη «Γη της Ελιάς» ποζάρει με το μαγιό της

Στη συνέχεια, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ανάρτησε κι εκείνη ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό και περιέγραψε τα συμπτώματα που την ταλαιπωρούν. «Κόλλησα κι εγώ. Από εχθές το βράδυ έχω 38,5 πυρετό, αν δεν πάρω παυσίπονο κάθε 3 ώρες δεν πέφτει και πονάει όλο μου το κορμί! Καιρό είχα να κοιμηθώ τόσο πολύ. Τα παυσίπονα μου έχουν δημιουργήσει υπνηλία, με αποτέλεσμα να θέλω να κοιμάμαι συνέχεια. Αν κάποιος δεν το έχει καταλάβει, φυσικά και έχουμε covid».

«Πρώτη φορά που το περνάω στη ζωή μου. Όχι, που θα τη γλίτωνα. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι πρέπει να προσέχετε όλοι σας και ο καθένας ξεχωριστά. Γιατί τώρα νομίζω πως είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα κι ο ιός βρίσκεται σε μεγαλύτερη έξαρση. Προσοχή λοιπόν. Να φοράτε μάσκες όπου χρειάζεται κι ας μην σας το επιβάλουν», έγραψε στο story της. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA