Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγες ημέρες μετά τον γάμο της με τον Ben Affleck, η Jennifer Lopez γιόρτασε τα 53 της χρόνια και αποφάσισε να λανσάρει μία νέα σειρά για την περιποίηση σώματος. Για τις ανάγκες του νέου της πρότζεκτ, πραγματοποίησε μία από τις πιο σέξι καμπάνιες της και φωτογραφήθηκε γυμνή. 

Διαβάστε ακόμη: Jennifer Lopez - Ben Affleck: Τα τρυφερά φιλιά στο Παρίσι - «Σαν δύο έφηβοι στο παγκάκι» 

«Δίνουμε όλη αυτή τη φροντίδα και την προσοχή στο δέρμα του προσώπου μας, αλλά μερικές φορές παραμελούμε το σώμα. Ήταν σημαντικό για μένα να δημιουργήσω μια ρουτίνα περιποίησης για το σώμα που να καλύπτει τις συγκεκριμένες και μοναδικές ανάγκες του, και ξεκινήσαμε με τα οπίσθια», γράφει στο μήνυμά της στο Instagram η Τζένιφερ Λόπεζ. 

https://www.instagram.com/reel/CgZqhdoDwwW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Τζένιφερ Λόπεζ μίλησε στο People και για τον Μπεν Αφλεκ λέγοντας πως προτιμά να τη βλέπει φυσική: «είναι σαν, “Μου αρέσεις όταν δεν φοράς τίποτα. Χωρίς μαλλιά, χωρίς μακιγιάζ, μόνο εσύ στο δέρμα σου”. Πραγματικά το εκτιμά αυτό. Και αυτό με κάνει να αισθάνομαι πραγματικά σίγουρη και όμορφη. Κάποιος μπορεί να δει την ουσία αυτού που είσαι και απλά το δέρμα στο οποίο βρίσκεσαι και ότι το φροντίζω αυτό και ότι το εκτιμάει αυτό. Αυτό με κάνει να αισθάνομαι κι εγώ πραγματικά όμορφη».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

«Είμαι στην ηλικία που είμαι, αλλά νιώθω καταπληκτικά και πιο ευτυχισμένη από ποτέ» είπε η Τζένιφερ Λόπεζ και τόνισε πως «αισθάνομαι ότι βρίσκομαι στο ημίχρονο της ζωής μου αυτή τη στιγμή και ότι μόλις αρχίζω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA