Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο Παρίσι βρίσκονται η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ λίγες ημέρες μετά το γάμο τους στο Λας Βέγκας με τον φωτογραφικό φακό να «τσακώνει» τους δύο σταρ σε τρυφερές στιγμές σε δημόσιους χώρους.

Διαβάστε ακόμη: Ricky Martin για υπόθεση αιμομιξίας: «Ήταν πολύ επώδυνο - Δεν μου επιτρεπόταν να υπερασπιστώ τον εαυτό μου»

Ωστόσο, σύμφωνα με το ET, πρόκειται για ένα απλό ταξίδι και όχι για το μήνα του μέλιτος, όπως εύλογα θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς. Άλλωστε, ξένα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών ήθελαν τους δύο σταρ να μην είχαν κανονίσει ακόμα γαμήλιο ταξίδι και την Τζένιφερ Λόπεζ να δηλώνει πως κάθε μέρα με τον Μπεν Άφλεκ είναι σαν μήνας του μέλιτος. 

Στο βίντεο που ακολουθεί διακρίνονται η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ να κάνουν τον περίπατό τους, αλλά και να κάθονται σε ένα παγκάκι να ανταλλάσσουν τρυφερά φιλιά.

«Ήταν σαν δύο έφηβοι σε ένα παγκάκι στο πάρκο. Πολύ στοργικοί, πολύ προσεκτικοί. Δεν ήταν πολύς ο κόσμος εκείνη την ώρα και δεν τους αποσπούσε κανείς την προσοχή. Ήταν μόνο αυτοί», αποκάλυψε πηγή στο αμερικανικό People, προσθέτοντας πως οι δυο τους έκατσαν στο παγκάκι για περισσότερες από δύο ώρες.

«Είτε ήταν πιασμένοι χέρι χέρι είτε χάιδευαν είτε απλά άγγιζαν ο ένας τον άλλο στην πλάτη, ήταν συνεχώς σε επαφή. Ήταν σαν δύο μέλισσες κολλημένες στο μέλι»», δήλωσε μάρτυρας στο People.

Πάντως, άλλο ένα στοιχείο που δείχνει ότι δεν επρόκειτο για μήνα του μέλιτος είναι ότι μαζί με το ζευγάρι στο Παρίσι βρίσκονται η 14χρονη κόρη της Λόπεζ, Έμα καθώς επίσης, οι δύο κόρες του Άφλεκ, η 16χρονη Βάιολετ και η 13χρονη Σεραφίνα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA