Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο 37χρονος Κριστιάνο Ρονάλντο είναι γνωστό ότι είναι φαν του botox, αλλά πλέον, σύμφωνα με τη Marca, δεν περιορίζεται μόνο στο πρόσωπο, αλλά πρόσφατα έκανε botox και στα γεννητικά του όργανα (scrotox) και ο Δρ. Εστεμπάν Σαρμεντέρο μιλώντας στο Radio MARCA, εξήγησε τι ακριβώς είναι αυτή η θεραπεία. 

Διαβάστε ακόμη: Κριστιάνο Ρονάλντο: «Βόμβα» για τον Πορτογάλο σταρ - Επιστρέφει στη Σπόρτινγκ;

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε ενέσεις μπότοξ πιθανώς για δύο λόγους: για να εξομαλυνθεί και να αποτραπεί η συστολή του όσχεου έτσι ώστε οι όρχεις να φαίνεται ότι έχουν περισσότερο όγκο», ανέφερε ο Δρ. Σαρμεντέρο, εξηγώντας πως πρόκειται για μερικές μικρές ενέσεις και όχι για χειρουργική επέμβαση. 

«Πρόκειται για μια καθαρά αισθητική κίνηση που δεν έχει καμία άλλη πρόθεση παρά να βελτιώσει τα ανδρικά γεννητικά όργανα», πρόσθεσε, διαβεβαιώνοντας πως πρόκειται για αβλαβείς ενέσεις, των οποίων, όμως, τα αποτελέσματα διαρκούν μόνο έξι μήνες και μετά χρειάζεται επανάληψη. Μάλιστα, τόνισε ότι οι εν λόγω ενέσεις δεν έχουν καμία σχέση με τη διαδικασία επιμήκυνσης πέους.

Πάντως, ορισμένα ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η παραπάνω τεχνική προσθέτει από 1 έως 2,5 εκατοστά στο πάχος του ανδρικού μορίου και την ακολουθούν πολύ συχνά οι πρωταγωνιστές ερωτικών ταινιών. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA