Μενού
  • Α-
  • Α+

Αν και εργάζεται ως ηθοποιός από πολύ νωρίτερα, ευρέως γνωστή έγινε το 1999 μέσα από τον ρόλο της ως μητέρα ενός εκ των πρωταγωνιστών, στην κωμωδία American Pie. Ο λόγος για την Τζένιφερ Κούλιτζ, η οποία κάνει πλέον το comeback της μέσα από τη σειρά του Netflix, “White Lotus“. Ωστόσο, ο ρολος της σε εκείνη την ταινία στα τέλη της δεκαετίας του 1990, είχε μεγάλη επιρροή στη ζωή της.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Variety» αναφέρθηκε στην εξαιρετική κωμωδία, η οποία προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1999, αλλά με έμμεσο τρόπο στη σεξουαλική της ζωή. «Αποκόμισα τόσα πολλά οφέλη παίζοντας σε αυτήν την ταινία. Θα υπήρχαν 200 άτομα με τα οποία δεν θα είχα κοιμηθεί ποτέ αν δεν είχα παίξει στο American Pie», είπε με περισσή ειλικρίνεια η 60χρονη -πλέον- ηθοποιός. «Κέρδισα πολλά ως MILF και είχα έντονη σεξουαλική δράση», πρόσθεσε.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

«Ίσως να τράβηξα την προσοχή επειδή οι άνθρωποι να με έβλεπαν ως τη “μητέρα του Στίφλερ” ή τη “Legally Blonde”», σχολίασε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA