Η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει το καλοκαίρι, καθώς και τις εξορμήσεις στα ελληνικά νησιά. Η παρουσιάστρια μπορεί να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στην Ανδρο, όπου βρίσκεται σχεδόν όλο το καλοκαίρι για διακοπές, ωστόσπο τον Αύγουστο αφήνει τις Κυκλάδες και κάνει ένα tour στο Ιόνιο. Το πρωί της Παρασκευής (5/8) η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τρεις φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει με ένα μαύρο καφτάνι και μαύρο μαγιό πάνω στο φουσκωτό, ενώ αποκάλυψε ποια νησιά του Ιονίου επισκέπτεται τον Αύγουστο.
Διαβάστε ακόμη: Σοφία Χατζηπαντελή: Σαν άλλη Catwoman στο GNTM - «Ανυπομονώ οι Ελληνες τηλεθεατές να ενοχληθούν»
«Κάθε χρόνο περιμένουμε τις μέρες του Αυγούστου για να βρεθούμε ξανά στα αγαπημένα μας νησιά με τα καταγάλανα νερά και τα δέντρα που φτάνουν μέχρι την θάλασσα! Λευκάδα, Ιθάκη, Κεφαλονιά, Μεγανήσι (μεγάλη μας αγάπη), Κάλαμος και φυσικά Κέρκυρα, Ζάκυνθος και Παξοί! Καλές βουτιές!», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη.
- Χαλκιδική: Νεκρός και ο πατέρας που τραυματίστηκε στο τροχαίο - Χάθηκε μία οικογένεια στην άσφαλτο
- Οικογένεια έμεινε σε Airbnb από τη «Λάμψη»: Η φωτογραφία τους κρεμόταν ήδη στον τοίχο
- Influencer βγάζει 0 ευρώ από το Instagram, αλλά θησαυρίζει από τα pdf με τις ασκήσεις του - Πενταψήφιο ποσό τον Ιούνιο
- Οι πιο επικίνδυνες πόλεις της Ευρώπης για το 2026
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.