Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Σάρον Στόουν που έχει περάσει πολλές δυσκολίες στη ζωή της, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από τη βιογραφία της που κυκλοφόρησε τελευταία, ωστόσο, έχει καταφέρει να βγει αλώβητη και κάθε φορά ολοένα και πιο δυνατή. Γι αυτό κι έχει μάθει να εκτιμά τη ζωή κι όσα της φέρνει η στιγμή. Κάπως έτσι λοιπόν, το sex symbol των 90's ποζάρει στον φακό και δηλώνει «Ευγνώμων για τις ατέλειες, σε μια τέλεια μέρα».

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η αγαπημένη ηθοποιός ποζάρει ολόχαρη φορώντας ένα πράσινο μαγιό και πράσινο παρεό. Στη λεζάντα της φωτογραφίας αναφέρεται στις ατέλειές της, τις οποίες δύσκολα εντοπίζει κάποιος, ωστόσο, δείχνει το πόσο ακομπλεξάριστη είναι και δίνει παράδειγμα σε όλες τις γυναίκες, ώστε να αγαπούν τον εαυτό τους.

https://www.instagram.com/p/CgavJKKuLH7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CUAKwD3LVhi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA