Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Georgina Rodriguez είναι εντυπωσιακή σε κάθε της εμφάνιση. Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, τραβάει τα βλέμματα κάθε φορά που κυκλοφορεί ή ανεβάζει φωτογραφίες στα social media. Το ίδιο συνέβη και με την πρόσφατη βόλτα της στο Μάντσεστερ, όπου για ακόμη μία φορά δεν πέρασε απαρατήρητη. Η Τζορτζίνα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία την βόλτα της στο Μάντεστερ, εκεί όπου μένει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την οικογένεια τους.

Διαβάστε ακόμη: Δανάη Λιβιεράτου: Από τη Γροιλανδία στην Ιο - Απολαμβάνει τις διακοπές της με καλή παρέα

Εκτός από την εντυπωσιακή της εμφάνιση, αίσθηση προκάλεσε το κόστος του ντυσίματος και των κοσμημάτων της, που ξεπερνούσε τα 2 εκατ. ευρώ!

https://www.instagram.com/p/ChCvEx3scH2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Ισπανίδα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Marca, εμφανίστηκε με φόρεμα Stella McCartney αξίας 1.900 ευρώ. Φορούσε σανδάλια της LeSilla αξίας 765 ευρώ. Η τσάντα της ήταν Hermes (BIRKIN 30 BLEU MYKONOS) και στοιχίζει 94.000 ευρώ. Σε ένα δάχτυλο του χεριού της φορούσε δύο δαχτυλίδια. Το ένα ήταν διαμαντένιο με ζαφείρι αξίας 800.000 ευρώ, το άλλο ένα Cartier των 700.000 ευρώ.

Το outfit κοσμούσε ένα ρολόι Rolex αξίας 550.000 ευρώ, και συγκεκριμένα ένα λευκόχρυσο GMT Master II 18 καρατιων, διακοσμημένο με διαμάντια στο καντράν και στο λουράκι. Το συνολικό look στοιχίζει 2.146.665 ευρώ!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA