Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα βήμα πριν κλείσουν τη μηχανική υποστήριξη στην Anne Heche είναι οι συγγενείς της μετά το σοκαριστικό τροχαίο που είχε την περασμένη εβδομάδα. Η ηθοποιός και πρώην σύντροφος της Ελεν Ντι Τζένερις νοσηλεύεται σε κώμα και «δεν αναμένεται να επιβιώσει», σύμφωνα με τους συγγενείς της. Από το τροχαίο η Anne Heche υπέστη εγκεφαλική υποξία (ο εγκέφαλός της δεν λαμβάνει αρκετό οξυγόνο) και είναι σε κώμα σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Διαβάστε ακόμη: Anne Heche: Τρομακτικό τροχαίο για την πρώην σύντροφο της Ελεν Ντε Τζένερις - Δίνει μάχη για τη ζωή της

«Ήταν από καιρό επιλογή της να δωρίσει τα όργανά της και κρατιέται σε μηχανική υποστήριξη για να δούμε αν κάποιο από αυτά είναι κατάλληλο για μεταμόσχευση», αναφέρεται στην ανακοίνωση των συγγενών και των φίλων της. «Θα τη θυμόμαστε για τη γενναία ειλικρίνειά της και θα μας λείψει το φως της», καταλήγει η ανακοίνωση.

Η Anne Heche η οποία κάποτε ήταν σε σχέση με την παρουσιάστρια Έλεν Ντι Τζένερις, ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο την περασμένη Παρασκευή στο Λος Άντζελες. Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, κινούνταν με υπερβολική ταχύτητα, όταν το Mini Cooper που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω σε μια κατοικία, ενώ στη συνέχεια τυλίχθηκε στις φλόγες. Κάποια μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η ηθοποιός ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Η 53χρονη σήμερα ηθοποιός έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στη σαπουνόπερα «Another World», οπού έπαιζε τον ρόλο δύο δίδυμων αδερφών Bίκι και Μάρλεϊ μεταξύ 1987 και 1991, για τον οποίο κέρδισε και βραβείο Emmy. Έχει συμμετάσχει σε αρκετές ταινίες («Donnie Brasco», «Wag the Dog» και «Six Days Seven Nights»), ενώ τα τελευταία χρόνια εμφανιζόταν κυρίως σε τηλεοπτικές σειρές («The Brave», «Quantico» και «Chicago PD»).

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA