Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία εβδομάδα μετά το σοκαριστικό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη, η ηθοποιός Anne Heche απεβίωσε, αφού την αποσυνέδεσαν από τη μηχανική υποστήριξη. O θάνατός της ανακοινώθηκε από τη φίλη της, Νάνσι Ντέιβις. Η 53χρονη ηθοποιός βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση, εγκεφαλικά νεκρή, μετά το τροχαίο δυστύχημα που είχε στις ΗΠΑ στις 5 Αυγούστου. Διασωληνώθηκε άμεσα και παρέμεινε σε κώμα με μηχανική υποστήριξη για περίπου μία εβδομάδα.

Διαβάστε ακόμη: Madonna: «Ο γιος μου φοράει τα ρούχα μου καλύτερα από εμένα» δηλώνει η βασίλισσα της ποπ

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Το τραγικό το τέλος της ηθοποιού έφερε στο φως και τραγικές πτυχές της ιστορίας της ζωής της. Από πολύ νωρίς, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ισπανική εφημερίδα La Marca, αντιμετώπιζε ένα σκοτεινό οικογενειακό ιστορικό που την οδήγησε να αποκαλύψει τους αγώνες της με την ψυχική υγεία δημοσίως. Η Χες έχει βιώσει την απώλεια των τριών από τα τέσσερα αδέρφια της, με την αδερφή της Σίνθια να πεθαίνει ενώ ήταν βρέφος, λόγω προβλήματος που είχε στην καρδιά.

Η Αν Χες έχασε επίσης την αδελφή Σούζαν από καρκίνο στον εγκέφαλο. Αλλά η απώλεια του αδελφού της ήταν ίσως αυτή που την χτύπησε περισσότερο. Ο Νέιθαν πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα λίγες στιγμές πριν την αποφοίτησή του από το γυμνάσιο, αλλά η ίδια η ηθοποιός θεωρούσε ότι ο αδερφός της αυτοκτόνησε στην πραγματικότητα και ο θάνατός του δεν ήταν τυχαίος, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στα απομνημονεύματά της το 2001, «Call me Crazy».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Anne Heche: Το «μαρτύριο» στα χέρια του πατέρα της - Την βίαζε

Το σκοτεινό οικογενειακό ιστορικό της Anne Heche είναι αναμφισβήτητα ο κύριος λόγος που πάλεψε με προβλήματα ψυχικής υγείας. Η ηθοποιός ήταν ένα άτομο που πάλευε συνεχώς να έχει μια καλή μέρα και όλα αυτά προέρχονται από τους γονείς της. Τα απομνημονεύματα του Heche, «Call Me Crazy» μιλάνε για την ηθοποιό που υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της όταν ήταν παιδί.

Αλλά αυτή είναι μόνο η κορυφή του γιγαντιαίου παγόβουνου του οικογενειακού δράματος που έπρεπε να περάσει η ηθοποιός. Από μικρή βιάστηκε από τον πατέρα της πριν γίνει ένας από τους πρώτους ανθρώπους στην Αμερική που διαγνώστηκε με AIDS. Ο Donald Heche ζούσε κρυφά μια άγρια ζωή ως ομοφυλόφιλος και τελικά πέθανε το 1983. Η Αν ήταν μόλις 14 ετών τότε.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Η σταυροφορία της μητέρας της ενάντια στην ομοφυλοφιλία

Αμέσως μετά τον θάνατο του πατέρα της από AIDS, ο αδελφός της πέθανε επίσης σε τροχαίο, ενώ όπως προαναφέρθηκε, είχε χάσει και τις δύο αδερφές της. Ωστόσο, η στιγμή που σημάδεψε τη μητέρα της, Nancy Heche, ήταν ο θάνατος του συζύγου της. Αφού ανακάλυψε ότι ήταν ένας άντρας που πέθανε από αυτή την ασθένεια, ξεκίνησε μια σταυροφορία ενάντια στην ομοφυλοφιλία.

Μάλιστα, η σχέση της Χες με την Ellen Degeneres την αποξένωσε τελικά από τη μητέρα της και την αδερφή της. Στα απομνημονεύματά της, οι σοκαριστικές καταγγελίες για βιασμό εναντίον του άρρωστου πατέρα της απορρίφθηκαν εντελώς από τη μητέρα της. Σαφώς, η Anne Heche είχε περάσει από την κόλαση και είχε επιστρέψει, για να φύγει ωστόσο στα 53 της χρόνια με πολύ τραφικό τρόπο.

Αν Χες: Το ιστορικό με τη χρήση ναρκωτικών

Από όλα τα προβλήματα που είχε αντιμετωπίσει η ηθοποιός λόγω της χρήσης ναρκωτικών, ξεχωρίζει ένα περιστατικό από το 2000. Αμέσως μετά το χωρισμό της με την κωμική ηθοποιό Έλεν Ντιτζένερις, μπήκε σε ένα "τούνελ" που κράτησε μέρες. Τότε, το People ανέφερε ότι η Χες άφησε το SUV της σε έναν σκονισμένο δρόμο στην έρημο κοντά στο Φρέσνο της Καλιφόρνια.

Περπάτησε μέχρι που βρήκε το σπίτι μιας τυχαίας γυναίκας που ονομαζόταν Araceli Campiz. Αφού την κάλεσαν μέσα, ζήτησε να κάνει ντους καθώς ο ιδιοκτήτης του σπιτιού κάλεσε την αστυνομία. Όταν έφτασε η αστυνομία, η Anne Heche είπε στον σερίφη ότι ήταν ο Θεός και ότι επρόκειτο να πάει τους πάντες στον παράδεισο με το διαστημόπλοιο. Χρόνια μετά το περιστατικό, παραδέχτηκε ότι ήταν υπό την επήρεια έκστασης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA