Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαρία Καρλάκη μίλησε για τις στιγμές τρόμου που έζησε όταν έκαψαν το αυτοκίνητό της. Η τραγουδίστρια ανέφερε σε ανάρτησή της στο Instagram πως «δεν φιλοδοξώ να είμαι το θύμα μιας επόμενης γυναικοκτονίας» και «ενημέρωσα τις αρχές για τη βιαιότητα του συγκεκριμένου ατόμου». «Δεν είναι δυνατόν το 2022 μια γυναίκα να ζει υπό καθεστώς τρόμου και πανικού επειδή αποφάσισε να χωρίσει» έγραψε μεταξύ άλλων η Μαρία Καρλάκη εκφράζοντας φόβους για την ζωή της.

Διαβάστε ακόμη: Βίκυ Κουλιανού: Κάνει διακοπές στη Λευκάδα και δημοσιεύει φωτογραφίες στο Instagram

Η ανάρτηση της Μαρίας Καρλάκη στο Instagram: 

«Σήμερα στις 3 τα ξημερώματα μετά ειδοποίηση της αστυνομίας και της πυροσβεστικής να κατέβω κάτω είδα ότι κάποιοι περιέλουσαν το αυτοκίνητο μου με βενζίνη και το έκαψαν. Επειδή δεν φιλοδοξώ να είμαι το θύμα μιας επομένης γυναικοκτονίας ενημέρωσα τις αρχές για τις εμμονές και την βιαιότητα συγκεκριμένου ατόμου από το οποίο οφείλουν να με προστατέψουν. Δεν είναι δυνατόν το 2022 μια γυναίκα να ζει υπό καθεστώς τρόμου και πανικού επειδή αποφάσισε να χωρίσει».

https://www.instagram.com/p/ChI8n-7oXCM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA