Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Δανάη Παππά, η τηλεοπτική «Θεοδώρα» από τη σειρά του Alpha «Σασμός», είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, όπου μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητάς της ενώ έχει αποδείξει σε παλαιότερα βίντεο πως οι χορευτικές της ικανότητες δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από το ταλέντο της στην υποκριτική.

Διαβάστε ακόμη: Netflix: Γιορτάζει τον ελληνικό Δεκαπενταύγουστο με Casa de Papel στο χωριό

Σε νέο βίντεο που ανέβασε στο προφίλ της στο TikTok η Δανάη Παππά λικνίζεται στο ρυθμό του τραγουδιού «Vegas» της Doja Cat, το οποίο έγινε γνωστό από την ταινία «Elvis», αλλά αν και για μία ακόμα φορά εντυπωσίασε με τις χορευτικές της φιγούρες, την παράσταση μάλλον έκλεψε ο σκύλος της, Σπίθας, που διακρίνεται να περνά από πίσω της χωρίς να της δίνει την παραμικρή σημασία. 

https://www.tiktok.com/@danouuz/video/7131010505686273286

Και αν ο Σπίθας έδειξε να μην ενθουσιάζεται από τον χορό της Δανάης Παππά, δεν ίσχυσε το ίδιο για τους followers της, οι οποίοι της χάρισαν απλόχερα likes και κολακευτικά σχόλια, ενώ ακόμα και εκείνη ξέσπασε σε γέλια με τον απρόσκλητο συμπρωταγωνιστή της.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA