Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονισμένος παραμένει ο καλλιτεχνικός κόσμος από τον θάνατο της Anne Heche. Η ηθοποιός άφησε την Παρασκευή (12/8) την τελευταία της πνοή σε ηλικία 53 ετών, έχοντας πρώτα παλέψει για μία εβδομάδα για τη ζωή της, μετά το τροχαίο, στο οποίο ενεπλάκη στο Λος Άντζελες (5/8).

Διαβάστε ακόμη: Anne Heche: Βρέθηκαν συμβατοί λήπτες – Η οικογένειά της δώρισε τα όργανά της

Επτά ημέρες μετά την αποσύνδεσή της από την μηχανική υποστήριξη, που την κρατούσε στη ζωή, ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής έρευνας για τα αίτια του θανάτου της. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες, η Heche πέθανε λόγω εισπνοής καπνού και θερμικών εγκαυμάτων. Επίσης, ένα «κάταγμα στέρνου από αμβλύ τραύμα» χαρακτηρίστηκε ως ακόμα μια «σημαντική κατάσταση» που οδήγησε στον θάνατό της. Η 53χρονη οδηγούσε ένα Mini Cooper και έτρεχε με 140 χιλιόμετρα την ώρα. Προσέκρουσε σε ένα σπίτι και έπειτα σε γκαράζ. Από την πρόσκρουση προκλήθηκε πυρκαγιά που της προκάλεσε σοβαρά εγκαύματα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και έδωσε μάχη για τη ζωή της αλλά δεν τα κατάφερε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA