Μενού
  • Α-
  • Α+

Jennifer Lopez και Ben Affleck έγιναν ξανά ένα, μετά τον γάμο τους στη Τζόρτζια των ΗΠΑ. Η Τζένιφερ Λόπεζ με ένα λευκό νυφικό Ralph Lauren και ο Μπεν Αφλεκ με ένα ασπρόμαυρο σμπόκιν παντρεύτηκαν, έχοντας δίπλα τους στενά πρόσωπα, συγγενείς και τα παιδιά τους από τους προηγούμενους γάμους: τα δίδυμα της Jennifer Lopez, Emme και Max που τα απέκτησε με τον Marc Antony και από την άλλη τα παιδιά του Ben Affleck, που ήταν από τον γάμο του με την Jennifer Garner, η Βιολέτα, η Σεραφίνα και ο Σαμ.

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Αφλεκ επανασυνδέθηκαν αφού το ζευγάρι έβγαινε στο παρελθόν και είχε αρραβωνιαστεί με σκοπό να παντρευτεί. Ομως, οι «Μπένιφερ» ακύρωσαν το 2003 τον γάμο τους εξαιτίας της υπερβολικής προσοχής των ΜΜΕ.

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι και οι απόντες από τον γάμο Λόπεζ - Αφλεκ

Το ζευγάρι έφτασε στο κτήμα με ιδιωτικό τζετ. Στην σκηνή της τελετής εθεάθησαν ο Ματ Ντέιμον με τη σύζυγό του, Λουτσιάνα Μπαρόζο, ο σκηνοθέτης Kevin Smith και ο ηθοποιός Jason Mewes. Στο πάρτι ήταν ο Τζορτζ Κλούνεϊ, η Τζέιν Φόντα, η Ρενέ Ζελβέγκερ και ο Τζίμι Κίμελ. Από τον γάμο απουσίαζε ο αδερφός του Μπεν Αφλεκ, ο οποίος είχε δηλώσει ότι θα χάσει τον γάμο λόγω γονικών υποχρεώσεων.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Από την τελετή έλειπε επίσης η πρώην σύζυγος του Μπεν Άφλεκ, Τζένιφερ Γκάρνερ, η οποία παραμένει στενή φίλη του, αλλά δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω εμποδίων στον προγραμματισμό καθώς γύριζε στο Τέξας. Μετά τη γαμήλια τελετή, ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez περπάτησαν με τους καλεσμένους τους προς το Oyster House του κτήματος για την τελετή.

Τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν αρκετά αυστηρά. Μεγάλες πύλες ασφαλείας εγκαταστάθηκαν πριν αρκετές εβδομάδες. Το Σάββατο ανέλαβε δράση περιπολικό, όπου οι αστυνομικοί έδιναν βραχίονες σε όσους ήταν καλεσμένοι, τους οποίους πρώτα έλεγχαν και μετά άφηναν να μπουν.

Τα αεροσκάφη χαμηλών πτήσεων, όπως τα drones και τα ελικόπτερα, είχαν προειδοποιηθεί να μην πετούν σε ακτίνα τριών μιλίων από τον τόπο διεξαγωγής λόγω της μεγάλης επίδειξης πυροτεχνημάτων. Το ποτάμι το οποίο ανήκει στην ιδιοκτησία του Affleck περιπολείται από σκάφη ασφαλείας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA