Μενού
  • Α-
  • Α+

Δεν έχουν τέλος οι μπελάδες για τον Γκάρι Μπάσεϊ. Ο σταρ του Χόλιγουντ καταγράφηκε να βρίσκεται σε δημόσιο χώρο και συγκεκριμένα σε ένα πάρκο στην Καλιφόρνια, να έχει κατεβάσει το παντελόνι του και να αυτοϊκανοποιείται. Ο 78χρονος και υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός αφού τελείωσε την πράξη του μέρα μεσημέρι σε δημόσιο χώρο άναψε και πούρο.

Τα πλάνα, τα οποία δημοσίευσε η Daily Mail, ήρθαν μια μέρα μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος τριών γυναικών σε ένα συνέδριο ταινιών τρόμου στο Νιου Τζέρσι. Ο ηθοποιός κατηγορήθηκε την Παρασκευή τετράκις για σεξουαλική επαφή και παρενόχληση μετά από πολλές σχετικές αναφορές σε συνέδριο το περασμένο Σαββατοκύριακο, καθώς οι αστυνομικοί λένε ότι αναμένουν περισσότερα θύματα να εμφανιστούν.

Ο Μπάσεϊ δεν φάνηκε να ενοχλείται από τις κατηγορίες, καθώς την επόμενη κιόλας μέρα σύμφωνα με τα πλάνα που δημοσίευσε η Daily Mail βρέθηκε στο πάρκο, όπου κατέβασε το παντελόνι του, έκατσε στο παγκάκι, έβαλε το χέρι του στο μπροστινό μέρος του παντελονιού του και άρχισε να αυτοϊκανοποιείται.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA