Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο Hollywood Forever Cemetery, το ιστορικό νεκροταφείο των αστέρων του Λος Άντζελες, θα ταφεί η τέφρα της ηθοποιού Αν Χες, η οποία έχασε τη ζωή της ύστερα από το τραγικό τροχαίο που είχε στις 5 Αυγούστου όταν έπεσε με το Mini Cooper της πάνω σε ένα σπίτι. Η Αν Χες υπέστη σοβαρά εγκαύματα και στη συνέχεια έπεσε σε κώμα. 

Διαβάστε ακόμη: Anne Heche: Η αιτία θανάτου της ηθοποιού - Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Μια εβδομάδα μετά το τροχαίο και ενώ η ηθοποιός ήταν εγκεφαλικά νεκρή, η οικογένειά της αποφάσισε να την αποσυνδέσει από τη μηχανική υποστήριξη. Η σορός της αποτεφρώθηκε στις 18 Αυγούστου, σύμφωνα με το E! Online, το οποίο αποκάλυψε πως η τέφρα της θα ταφεί στο Hollywood Forever Cemetery που παλαιότερα λεγόταν Hollywood Memorial Park και αποτελεί τόπο ανάπαυσης για μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ. 

Η Τζούντι Γκάρλαντ, o σκηνοθέτης Σέσιλ Ντε Μιλ, ο Ροδόλφο Βαλεντίνο, ο Μίκι Ρούνεϊ, είναι μόνο μερικοί από τους διάσημους που έχουν ταφεί στο ιστορικό κοιμητήριο 53 στρεμμάτων που αποτελεί πόλο έλξης για αμέτρητους επισκέπτες. Μάλιστα, διοργανώνονται προβολές ταινιών, αλλά και μουσικά events.

Η Χάτι ΜακΝτάνιελ, η πρώτη έγχρωμη ηθοποιός, βραβευμένη με Όσκαρ για τον ρόλο της ως «Μάμι» στην ταινία «Όσα παίρνει ο άνεμος», ήθελε να ταφεί εκεί, αλλά όταν πέθανε το 1952, σε ηλικία 59 ετών, το νεκροταφείο ήταν μόνο για λευκούς. Ωστόσο, από το 1999 το κοιμητήριο θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη της, φιλοξενεί άγαλμά της. 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Η τέφρα της Αν Χες θα τοποθετηθεί σε τοίχο μαυσωλείου που βρίσκεται κοντά στον τόπο ανάπαυσης του Μίκι Ρούνεϊ, όπως δήλωσε ο γιος της, Χόμερ.

«Είμαστε σίγουροι ότι η μαμά μας θα αγαπούσε το μέρος που επιλέξαμε για εκείνη. Είναι όμορφο, γαλήνιο και θα είναι ανάμεσα σε συναδέλφους της στο Χόλιγουντ. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι το Hollywood Forever είναι ένα ζωντανό μέρος, όπου οι άνθρωποι παρακολουθούν ταινίες, συναυλίες και άλλες εκδηλώσεις. Ήταν η μαμά μας, αλλά η ευγένεια και το ξέσπασμα αγάπης των τελευταίων ημερών μας θύμισε ότι ανήκει επίσης στους θαυμαστές της, στην κοινότητα του θεάματος και πλέον, στους αιώνες», συνέχισε ο γιος της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA