Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην Ιταλία βρίσκονται αυτές τις ημέρες η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ για το μήνα του μέλιτος μετά τον γάμο - υπερπαραγωγή του περασμένου Σαββάτου (20/8) και μπορεί βίντεο που έκανε το γύρο του διαδικτύου να έδειχνε τον σταρ του Χόλιγουντ να μιλάει έντονα στην Λατίνα σταρ για άγνωστη αιτία, σε πιο πρόσφατο, όμως, βίντεο που δημοσίευσε το TMZ, οι νιόπαντροι είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. 

Διαβάστε ακόμη: Jennifer Lopez - Ben Affleck: Στη βίλα του George Clooney στην Ιταλία κάνουν μήνα του μέλιτος

Η Λόπεζ και ο Άφλεκ έκαναν τον περίπατό τους στους δρόμους του Μιλάνο πιασμένοι χεράκι - χεράκι, ενώ αντάλλαξαν φιλιά σαν έφηβοι μπροστά στον φωτογραφικό φακό και με έναν από τους σωματοφύλακές τους σε απόσταση αναπνοής να προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν πιο διακριτικός.

Σε δεύτερο βίντεο που ανέβηκε στο YouTube οι νιόπαντροι μπήκαν σε κατάστημα παπουτσιών για να χαζέψουν, ενώ σε όλη τη διάρκεια της βόλτας τους τους ακολουθούσαν θαυμαστές τους που δεν σταματούσαν να τραβάνε βίντεο και φωτογραφίες. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA